Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat ettem?

Szerintetek sokat ettem?

Figyelt kérdés

Hát beteg vagyok, és ma először vettek tőlem vért és elájultam..meg a szüleim azt mondják hogy teljesen le vagyok fogyva (amikor az osztályban vannak nàlam vékonyabbak is)és folyton csak kínálhatnak mindennel.de nekem meg nincs étvágyam, de ma úgy érzem a megszokottnál többet ettem.

Reggeli: nem volt mert vérvétel előtt nem szabad enni, de miután ott elájultam, megetettek velem 2szőlőcukrot

Tízórai:natúr joghurt felé, gyümölcsös zabpehely,és 1 mandarint tettem egy fagyis kehelybe és ennek a negyede

Ebéd:annak a zabpehelynek a mâsik fele/negyede

Uzsonna: muszâj volt választanom egy cukrász sütiből és ettem egy francia krémest..

Még ha úgy érzem akkor érzem egy kicsit.. ez mára sok?

16/L 161/54-3kg

2017. nov. 8. 14:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát próbâlom majd elkerülni, mert elég sokat sportolok. Köszönöm az őszinte szavakat
2017. nov. 8. 16:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Uramisten..en ennyi kcalnyi (kcalnyi nem minosegi) kajat eszek reggelire es igenis enni kell dieta alatt is rendesen 1200-1300kcalt mindenkinek kulonben majd ha abbahagyod visszajon az egesz aztan majd sirhatsz..kulonben meg ne hasonlitgasd magad senkihez,igy vagy kulonleges ahogy vagy.Inkabb jarj bulizni es elvezd az eletet mig teheted!
2017. nov. 8. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:

A súlyod most még oké, de te koplalni akarsz. Ne csináld.

Ma sokat? Nem is ettél. Beléd erőltettek egy kupac cukrot s ettél még egy kis cukrot. Ez nem étrend.

2017. nov. 9. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!