Ha ma sokat ettem, de holnap sokat mozgok és nem eszek, akkor nem hízok?
Figyelt kérdés
Ma sajna eléggé elszaladt velem a ló. Elég sokat ettem, pedig tudtam/tudom, hogy nem lenne szabad. Nagyon rossz érzés, lelkiismeret furdalásom van és még a hasam is fáj.
Úgy döntöttem, hogy holnap büntiből nem fogok semmit enni, viszont edzeni fogok meg sétálni sokat.
Ezzel kiegyensúlyozhatom? Vagy semmit nem ér? :(
2017. nov. 8. 20:51
2/7 anonim válasza:
Maximum olyan falásroham tör rád délután, amiről álmodni sem tudsz, vagy szimplán rosszul leszel. Holnap egyél sokszor keveset, sok zöldség, gyümölcs, sok-sok víz.
3/7 anonim válasza:
Ne buntesd magad,ez nem megoldas.Ha heti egyszer elszall veled a lo az belefer,holnap egyel ugy ahogyan ettel kedden meg hetfon meg elotte,tudod.
6/7 anonim válasza:
Egyél ma is.
Egy naptól nem fogsz meghízni.
Az viszont nem jó, ha egyáltalán nem eszel.
7/7 anonim válasza:
1400 alatt ne egyél soha 1
22 ha heti egyszer túlléped aqkk sincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!