Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindig éhes?

Miért vagyok mindig éhes?

Figyelt kérdés
Állandóan éhes vagyok, akármennyit és akármit eszek rá max 1órára szörnyen éhes cagyok. Volt már olyan is, hogy annyit ettem hogy rossul voltam de éhséget is éreztem közbe... Eldöntöttem, hogy leszeretnék fogyni kb 15kg-t, és igy, hogy kevesebbet kelle ennem még nehezebb. Szeretném letudni a napi kaja mennyiséget 4 adagban (3főétkezés+tízórai), mert nekem kb ilyen időközönként esik jól enni, de szörnyen éhes vagyok akár túl sokat eszek akár túl keveset, olyan még nem volt, hogy ne lettem volna éhes, és ez régen is így volt, szóval nem azért van mert 'éheztetem magam'. Ötlet?

2017. nov. 11. 23:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
vigyázz! lehet hogy cukros vagy!tapasztalatból mondom!-irány a vérvétel, TSH-t is nézess!- mégegyszer mondom, tapasztalat!-már jól vagyok.
2017. nov. 15. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!