Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok éhes?

Miért nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés
Már harmadik napja semmi étvágyam. Csak reggelizek az is 2 puffasztottrizs felvágottal es paradicsommal de utana olyan hanyingerem van hogy egesz napra nincs etvagyam es egyatalan nem vagyok ehes. Azt tudni kell hogy a csaladom szerint testkepzavarom van amitol nem latom hogy mar ketdek csontosodni es meg mindig fogyni akarok. Szerintetek a ketto mozott van osszefogges es ezert nincs etvagyam?
2017. júl. 27. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet összefüggés, simán. Nyilván nem tudhatom biztosan, hogy van-e, de hihető. Ha nagyon határozottan fogyni akarok, akkor nekem is könnyebb keveset ennem, van azért összefüggés. Jó az önszuggesztiód vagy valami.

De enned kell, főleg, ha túl vékony vagy, persze máskor is. Próbálj enni, mert nem lehet kellemes, ha bevisznek a kórházba és infúzióra kötnek...

2017. júl. 27. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen elkapnám tőled ezt a "kórt"... N, 125 kg
2017. júl. 27. 23:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Hat azt nem mondanam hogy tul vekony vagyok. Azt en is erzem magamon hogy kezdenek kiallni a csontok de meg boven az egeszseges reszhez tartozom..
2017. júl. 28. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!