A bulímiások miután meghánytatják magukat nem lesznek
éhesek?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés csak.Nem vagyok és nem is áll szándékomban bulímiás lenni meg hánytatni magam csak elgondolkodtam ezen, hogy miután ettek és kihányják utána ugyanúgy éhesek lesznek?
Ez benne a poén. Nem a hányás a kedvencük a folyamatban.
2017. júl. 6. 18:36
2/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy, nem egy ész lények.
2017. júl. 6. 18:43
3/11 anonim válasza:
Komoly táplálkozászavarnál nem foglalkoztat az éhség... Akár nem is érzed, mert önszuggesztó, de az is lehet, hogy direkt örülsz neki, mert lám, éhes vagy és nem eszel.
Itt már egészen másutt vannak a prioritások...
Nyilván energiahiányban a szervezet tipikusan jelzi, hogy kéne még étel. De még ez sem mindig igaz. Az éhség érdekes dolog, nem mindenkinek van.
2017. júl. 6. 18:56
4/11 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne hogy ez így működik-e direkt hánytatás esetén is, de ha én ("természetes" módon) hányok, utána egy jó darabig az evés a legutolsó gondolatom, eléggé felkavarodik a gyomrom.
2017. júl. 6. 19:23
5/11 anonim válasza:
Nem. A önutálat miatt, és mert felkavarodik a gyomor.
2017. júl. 6. 21:19
6/11 anonim válasza:
Dehogynem.
/egy volt bulímiás/
2017. júl. 6. 23:46
7/11 anonim válasza:
De, a bulímia lényege, hogy esznek, lelkiismeret-furdalásik lesz miatta és ezért inkább kihányják.
Aztán indul újra a kör.
2017. júl. 7. 07:31
8/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem,hogy valahogy át tudják verni a szervezetüket, hogy esznek aztán kihányják és ahogy a gyomor felkavarodik nem lesznek éhesek pár óráig.
2017. júl. 9. 10:22
9/11 anonim válasza:
Hogyne lennének éhesek? Így nem tudnak rendesen felszívódni a tápanyagok. Sajnos azért betegség, mert ez egy ördögi kör. Evés, hányás, evés, hányás.
2017. júl. 10. 12:41
10/11 anonim válasza:
Szia!
Volt egy enyhébb evészavarom korábban (a bulimiától az tartott vissza, hogy nem vagyunk kifejezetten jómódú család, és ugye fizettünk azért amit éppen el tervezek pocsékolni) és ugyan éhes voltam, de ez valahogy jó érzés volt.
(most már kigyógyultam, és naaagyon nagy hülyeségnek tartom ezt így utólag)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!