Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimiások vannak itt? Mennyi...

Bulimiások vannak itt? Mennyi pénzt költötök illetve mennyiszer hánytatjátok magatokat? Segítséget kérnék!

Figyelt kérdés

Az utóbbi két hétben vagy kb. egy hónapja rászoktam a hánytatásra, de nagyon örülnék ha leállnék vele.

Nincsenek barátaim.

2012-ben kezdődött a hánytatás; 2010 telétől kezdve kezdtem el fogyózni vagy őszétől.

Anorexia edno, bulimia keverék volt. Szeretnék minél előbb munkát találni, igazából nyár óta nem nagyon dolgoztam vagy nagyon keveset.

Nagyon sok pénzt elköltöttem az utóbbi időben erre, korrepetálásból éltem (diák vagyok)

Dolgozni szeretnék és barátokat és minél előbb pénzt keresni. mit tegyek? Ti kevés kajával csináljátok?

valaki segítsen!!

2016. dec. 18. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy bingére való bevásárlás került 5-6 ezer forintba. És ez mind csak csoki, chips meg ilyenek, szóval a heti 4 zabám kb. +20 ezer ftba került. És ebbe még nincs benne a 'normális, hétköznapi' kaja (kenyér,vaj,felvágott stb stb)
2016. dec. 18. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Csak en olvastam bulimaniasnak? Am 1 ez nagyon durva en ennyiert eszek egy honapban es nem vagyok se bulemias se anorexias.
2016. dec. 18. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi érdekel konkrétan?

Ha le akarsz állni vele, akkor miért az érdekel, hogy ki mennyit költ kajára egy-egy roham alkalmával?

Sorstársakat keresel akivel lehet beszélgetni, vagy valóban változni szeretnél?

2016. dec. 18. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Mármint mire költöttél nagyon sok pénzt?
2016. dec. 18. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Az utóbbi két hétben vagy kb. egy hónapja rászoktam a hánytatásra"

"2012-ben kezdődött a hánytatás"

Valami zavart érzek az időszámításodban :D

2016. dec. 19. 04:06
 6/6 anonim válasza:
0%
Hagyd utolsó csak egy újabb tinip|cs@ aki unalmában nem tudja mit csináljon...
2016. dec. 19. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!