Mennyiszer érdemes enni 1 nap az egészséges fogyáshoz? (6x? )
Ennyire nincs fantáziád?
Én pl. ezt szoktam:
1, reggeli legyen kicsit több: műzli(teljes kiőrlésű, cukormentes!!!!) tejjel. /vagy./ egy szelet kenyér paprika, paradicsom, sajt (kicsi) és egy banán pl.
2, tízórai :egy alma
3, ebéd :(12-14óra között) valamilyen főtt kaja lehet, de kis adag és ne hízlaló legyen (pl. főzelék, vagy hús, zöldséggel)
4, uzsonna: pl egy gyümi ismét
5, vacsi: egy főtt tojás /vagy./ pl. 2 dl tej vagy kakaó édesítővel.
Ja, és vacsi 18órakor legyen, utána már ne egyél semmit.
ja, a natúr joghurt és kefír is jó ötlet tízóraira, és vacsira ill. uzsira.
Ha nem szereted a natúr joghurtot, akkor keverj bele vmilyen gyümölcsöt és pár csepp mézet vagy édesítőt.
A lényeg valamilyen sport!!!!
pl. futás, bicaj, aerobis, úszás....
16:13
Kedves válaszoló! Azt hiszed a diéta az egy élvezettel teli "életmód", ahol minden sz@rt megehetünk? Nem tudom ki mondta neked azt a b@romságot, hogy diéta alatt cukorral, azaz gyümölccsel bombázd a szervezeted! Vitamin pótlásra ott a táplálék kiegészítő, meg a sok ZÖLDSÉG. Én 1 hónapja eszem mindennap a sz@ros vízben főtt csirkemellet (só, olaj..stb nélkül), magában a főtt rizst meg lenyomom naponta a fél liter párolt brokkoli turmixot amitől a hányinger kerülget, de megcsinálom, nem fogok félrezabálni, meg sz@rt enni csupán azért mert büdös a munka... Szeretnélek megkérni, hogy engem ne oktass ki, mert lehet hogy többet értek az egész témához mint te...
Egy testépítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!