Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiások, bulimiások,...

Anorexiások, bulimiások, étkezési zavarosok! Hogyan bírjátok ki, hogy ne nyúljatok hozzá más kajájához (lakótárs, család)? Bulimiások is írnának légyszi? Ti minden nap hánytok vagy van amikor léböjtöt tartotok?

Figyelt kérdés

Akik családdal laknak, vagy kolisok: ti hogyan bírjátok ki, hogy ne nyúljatok hozzá más kajájához?

Tudom, nagyon cink, de én a szemétben is elkezdtem már turkálni; meg amíg Pesten laktam, volt, hogy szemétből vettem ki kaját, meg elkezdtem kéregetni...

ezt be szeretném fejezni...

Bulimiásokat kérdezném: ti mindennap hánytok?

Tudom, nagyon cink, de a családom is utál már...

hogy ennyi kaját vettem el tőlük... mit csináljak, hogy ne nyúljak a kajájukhoz? Vagyis nem is akarok hozzányúlni, csak

2017. jan. 1. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Húha, ez elég durva, én koliban lakom, de még nem loptam más kajájából. Itthon viszont nagyon sokszor, főleg tesóimtól csokit, meg csak simán a kamrából egy csomó kekszet meg más kajákat, ami nem az enyém lett volna, mert anyukám az egész családnak vette, én mégis egyedül ettem meg.

Amikor Budapesten vagyok koliban, ott azért is nem jut eszembe mások kajájából lopni, mert ott a kolihoz nagyon közel van bolt, ahol lehet vásárolni, itthon viszont egy faluban ez nem olyan könnyen megoldható.

2017. jan. 1. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Miért nyúlnék hozzá? Addig jó míg ő eszi, mert attól nem én hízok. Gyomorforgató ahogy tömik magukba a zsíros kajákat. Bár én anorexiás vagyok.
2017. jan. 1. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Tanácsokat kérsz, hogyan csinálhatnád jobban, feltűnésmentesebben, vagy meg szeretnél gyógyulni?
2017. jan. 1. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen; az érdekelne, hogy csinálhatnám feltűnésmentesebben, meg inkább az anyagi vonzata érdekelne!

2017. jan. 1. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Húh képzeld régebben én is mindig elloptam a lakótársam kajáját,de csak akkor amikor tudtam,hogy pl hazautaztak pár napra,de csak édességeket és rágcsát nyúltam le. Bár másnap mindig első dolgom az volt,hogy visszavegyem nekik,de estére megint megettem sőt volt,hogy naponta 3x újra megvettem,mert megettem . Nagyon beteges. Nem tudom egyszer leszoktam róla amikor tudatosult bennem,hogy milyen buta vagyok és jó lenne leállni ezzel.
2017. nov. 29. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!