Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hónapos diétára fogtak a...

2 hónapos diétára fogtak a modellugynoksegnel, nagyon szigorú, de a csalad, barátok aggodnak. Szerintetek ez hosszútávon milyen hatással lesz?

Figyelt kérdés
Mar tobb mint 3 hete csinalom, nagyon kemeny neha ugy erzem megorulok ha edzes utan nem csalhatnek. Laktóz, gluten es cukormentes diéta. 62kg-rol 57kg fogytam 176 cm vagyok, a testzsirom alacsony nem nagyon kellene mar lejjebb mennem mert aggódnak nagyon a barátaim es családom. Majdnem minden nap edzek, most per pillanat izmot kell leadnom amit nem nagyon tudom hogyan tegyek mivel edzes az elvárt fehérjét innom kell szoval Elegge idegesít. Ugy erzem nem vagyok eleg vékony es még adnom kellene le hogy olyan legyek mint ami elvárt, de akárhányszor a tükörbe nezek elkeseredek, 9 év sportolas mogottem van ami meglátszik, régen ennek örültem hogy izmos vagyok de most kifejezetten nem, sokan ram se ismernek hogy igy megvaltoztam. Nem gondoltam volna hogy az lesz a cél hogy kb anorexiás legyek..:( Felek ha igy folytatom közel kerülök hozza ? Mit tegyek hogy ez változzon ? Sokan azt tanácsolják hogy tobbet csalják a dietaban es ennyire szigorúan ne tartsam be mert ennyi edzes mellett ilyen keves kaja nem vezet jóra.. Nagyon orulnek barmi hasznos tippnek/ tanacsnak mert az biztos hogy az egészségem rámegy ha igy folytatom..17L
2016. dec. 12. 22:05
1 2
 1/13 anonim válasza:
79%
Melyik ugynoksegnel vagy? Fontos lenne tudni ahhoz,hogy megiteljuk,mennyire van ertelme a dietanak.
2016. dec. 12. 22:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha van eszed, elfeleded a modellügynökséget, én nem tenném tönkre a saját testem. Ők majd kapnak más lányt, de te belerokkansz és egész életedben bánhatod. Nem mindenki bírja az ilyesmit, simán lehet valami visszafordíthatatlan betegséged a koplalásból.

Mert csontvázra lefogyni bizonyára csak koplalással lehet, itt már a test elég alaposan ragaszkodik a megmaradt izomhoz, zsírhoz, csak ugye esélytelen, ha a gazdája elég elszánt, fényből nem tud energiát meríteni.

A laktóz-, glutén- és cukormentes diéta még teljesen korrekt lenne, ha eleget ennél.

Az edzés túl kevés evés mellett még fokozza is az izombontást, sajna. Hisz elmélyíti a kalóriahiányt, még ha a fehérje elég is lenne.

Borzalmas, hogy ilyeneket csinálnak emberek, te magad is látod, hogy ez nem jó, ugye?

2016. dec. 12. 22:41
 3/13 anonim válasza:
23%
lehet jobb mint 3 műszakban gyapotot szedni
2016. dec. 13. 00:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez lehet, nem neked való. Hagyd meg ezt a munkát azoknak, akik szenvedés nélkül, alapból soványak. És izomból is kéne leadnod? Ennyit nem ér az egész.
2016. dec. 13. 00:56
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Alapbol sovanyak??? Hat kovezzetek meg, de szerintem a kerdezo mar igy is nagyon sovany. Ha mindenkepp modellkedni akarsz, keress masik ugynokseget, de ezt ne tedd, mivel biztos ramegy az egeszseged es ha most tartod is a dietat, nem fogod tudni orokke es keves kaja utan gyorsan visszahizol es csak utalni fogod magad erte. Nem eri meg!!
2016. dec. 13. 06:06
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Tedd nyugodtan tönkre egészséged!

Addig, amedddig birod az iramot, foglalkoztat az ügynökség, ha pedig már nem kellesz, lapátra tesznek. Ne hidd, hogy aztán foglalkoznak veled, hiszen találnak elég jelentkezőt helyedre.

2016. dec. 13. 06:27
 7/13 anonim ***** válasza:
46%

1-2 év zsebpénzért, mert aztán kiöregedsz és lecserélnek egy másik buta 17 évesre... neked meg addigra visszafordíthatatlan egészség károsodásod is lehet... de legalább meghúz pár gazdag pasi...

Életcélok...

2016. dec. 13. 06:28
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Te alapból sovány voltál. Mi akarsz lenni, anorexiás? Szerintem keress más ügynökséget, vagy hanyagold ezt a melót. A kérdés kiírásából már látszik, hogy meginogtál. Ha nem vagy biztos magadban, akkor ez a modell-szakma nem neked való
2016. dec. 13. 06:39
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Ezt most nem értem...

Van egy ügynökség, akik gondolom behúztak pénzzel is elég rendesen, és most diétára fogtak, mert csak.

A magasságoddal a 62 kiló is megfelelő, főleg ha eddig sportoltál, kizártnak tartom, hogy egy gramm felesleg is lenne rajtad.

Melyik az az ügynökség, aki ennyire lemaradt a divatvilágban, hogy már nem nyerő az anorexiás alkat, és az egészséges külsejű, fitt modellek a keresettek?!

Kaptál tőlük már egyáltalán munkát? Akár egyetlen egyszer is? Vagy csak kicsengettél egy talicska pénzt valami porfólió fotózásra?

Nagyon kell vigyázni, mert rengeteg ilyen kamu ügynökség telepedett meg, akik pont abból élnek, hogy munka az nincs, az életben nem fogsz se kifutón, se újságban szerepelni. Viszont fizetsz a modelltanfolyamért, a porfólió fotózásért, stylistnak, stb. és várod a csodát. Ők meg ezt minden taggal eljátsszák.

Természetesen, ha kapsz munkát, akkor abból is nagyot szakítanak, neked talán az útiköltségre elég lesz.

Közben meg egy ilyen egészségtelen diétával képesek tönkretenni egy egészséges lányt...

2016. dec. 13. 06:58
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Menj inkább fitness modellnek, ha izmosabb vagy mint az átlag modell. (Az emberek 80%-a szerint a modellek csúnyák. Az arcuk kifejezéstelen, a tes-arcfelépítésük mindnek ugyan olyan. ez egy ipar, és te nem vagy más nekik, mint egy játékbaba. azt csinálnak veled, ami kedvükre van.) De ez csak az én saját véleményem. Én 1.5 évig voltam az attractive-nál, már eleve anorexiás voltam amikor először elmentem hozzájuk 174cm/48kg. Minden adatom megfelelt az előírásoknak, mell, derék, csípő stb. de mégis írtak nekem egy 1100 kalóriás diétát. Persze, örültem mint majom a farkának... Aztán már kezdtem unni ezt az egész anorexiás modellvilágot. Elkezdtem sportolni, kezeltettem az anorexiámat, és most fitness modell vagyok. :)
2016. dec. 13. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!