2 hónapos diétára fogtak a modellugynoksegnel, nagyon szigorú, de a csalad, barátok aggodnak. Szerintetek ez hosszútávon milyen hatással lesz?
Szerintem ha van eszed, elfeleded a modellügynökséget, én nem tenném tönkre a saját testem. Ők majd kapnak más lányt, de te belerokkansz és egész életedben bánhatod. Nem mindenki bírja az ilyesmit, simán lehet valami visszafordíthatatlan betegséged a koplalásból.
Mert csontvázra lefogyni bizonyára csak koplalással lehet, itt már a test elég alaposan ragaszkodik a megmaradt izomhoz, zsírhoz, csak ugye esélytelen, ha a gazdája elég elszánt, fényből nem tud energiát meríteni.
A laktóz-, glutén- és cukormentes diéta még teljesen korrekt lenne, ha eleget ennél.
Az edzés túl kevés evés mellett még fokozza is az izombontást, sajna. Hisz elmélyíti a kalóriahiányt, még ha a fehérje elég is lenne.
Borzalmas, hogy ilyeneket csinálnak emberek, te magad is látod, hogy ez nem jó, ugye?
Tedd nyugodtan tönkre egészséged!
Addig, amedddig birod az iramot, foglalkoztat az ügynökség, ha pedig már nem kellesz, lapátra tesznek. Ne hidd, hogy aztán foglalkoznak veled, hiszen találnak elég jelentkezőt helyedre.
1-2 év zsebpénzért, mert aztán kiöregedsz és lecserélnek egy másik buta 17 évesre... neked meg addigra visszafordíthatatlan egészség károsodásod is lehet... de legalább meghúz pár gazdag pasi...
Életcélok...
Ezt most nem értem...
Van egy ügynökség, akik gondolom behúztak pénzzel is elég rendesen, és most diétára fogtak, mert csak.
A magasságoddal a 62 kiló is megfelelő, főleg ha eddig sportoltál, kizártnak tartom, hogy egy gramm felesleg is lenne rajtad.
Melyik az az ügynökség, aki ennyire lemaradt a divatvilágban, hogy már nem nyerő az anorexiás alkat, és az egészséges külsejű, fitt modellek a keresettek?!
Kaptál tőlük már egyáltalán munkát? Akár egyetlen egyszer is? Vagy csak kicsengettél egy talicska pénzt valami porfólió fotózásra?
Nagyon kell vigyázni, mert rengeteg ilyen kamu ügynökség telepedett meg, akik pont abból élnek, hogy munka az nincs, az életben nem fogsz se kifutón, se újságban szerepelni. Viszont fizetsz a modelltanfolyamért, a porfólió fotózásért, stylistnak, stb. és várod a csodát. Ők meg ezt minden taggal eljátsszák.
Természetesen, ha kapsz munkát, akkor abból is nagyot szakítanak, neked talán az útiköltségre elég lesz.
Közben meg egy ilyen egészségtelen diétával képesek tönkretenni egy egészséges lányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!