2 hónapos diétára fogtak a modellugynoksegnel, nagyon szigorú, de a csalad, barátok aggodnak. Szerintetek ez hosszútávon milyen hatással lesz?
Figyelt kérdés
Mar tobb mint 3 hete csinalom, nagyon kemeny neha ugy erzem megorulok ha edzes utan nem csalhatnek. Laktóz, gluten es cukormentes diéta. 62kg-rol 57kg fogytam 176 cm vagyok, a testzsirom alacsony nem nagyon kellene mar lejjebb mennem mert aggódnak nagyon a barátaim es családom. Majdnem minden nap edzek, most per pillanat izmot kell leadnom amit nem nagyon tudom hogyan tegyek mivel edzes az elvárt fehérjét innom kell szoval Elegge idegesít. Ugy erzem nem vagyok eleg vékony es még adnom kellene le hogy olyan legyek mint ami elvárt, de akárhányszor a tükörbe nezek elkeseredek, 9 év sportolas mogottem van ami meglátszik, régen ennek örültem hogy izmos vagyok de most kifejezetten nem, sokan ram se ismernek hogy igy megvaltoztam. Nem gondoltam volna hogy az lesz a cél hogy kb anorexiás legyek..:( Felek ha igy folytatom közel kerülök hozza ? Mit tegyek hogy ez változzon ? Sokan azt tanácsolják hogy tobbet csalják a dietaban es ennyire szigorúan ne tartsam be mert ennyi edzes mellett ilyen keves kaja nem vezet jóra.. Nagyon orulnek barmi hasznos tippnek/ tanacsnak mert az biztos hogy az egészségem rámegy ha igy folytatom..17L2016. dec. 12. 22:05
11/13 anonim válasza:
Ha izmot kell leadjál, akkor ne edz annyit és tartsd be a diétát. Ha nem akarsz a modellügynökségnél maradni, akkor szállj ki, de ha benn maradsz akkor mindenben meg kell felelned.
12/13 anonim válasza:
Semmi ertelme az egesznek, szinte 100 h nem lesz beloled hires modell.
13/13 anonim válasza:
akkor szegény csak degeszre keresi magát kevésbé híres modellként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!