Hogyan kezeljem a helyzetet, ha a tettemmel eléggé megszégyenítettem a családomat (többi lent)?
Figyelt kérdés
Panelba lakok, tegnap le kellett vinnem a szemetet. De a kukák tele voltak, úgyhogy mellé raktam le. És ma egy levél várt minket itthon..olyanok álltak benne, hogy "legalább akkor dobja a kukába a szemetet ha megvan a havi vérzése" , " a vértől teli tampon meg a véres betétjei és széltől széthordott csekkjei itt hevernek"... nem gondoltam hogy ez lesz, de egy zsák szemetet nem tudtam hova tenni ha tele volt a kuka, azt hogy hogy került a szemét ilyen helyzetbe, nemtudom. elég megszégyenítő. most mi a teendő, mit csináljak? emiatt nem mehetek ma sehova se..de lehet csak nem ma.. 15/L2014. febr. 27. 15:56
2/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat várok!:)
2014. febr. 27. 16:09
3/8 anonim válasza:
Aki írta az egy paraszt, ha zacskóban normálisan le volt zárva a szemetetek.
4/8 dickharta válasza:
szégyelld el magad! :) csúnya kutya! :)
viszont,ha már kutya.. egyértelmű,hogy valami állat kaphatta szét a szag miatt!
5/8 anonim válasza:
Plakátold ki a házban a felhívást, hogy mindenki legyen szíves ráírni a kukába dobott szemeteszsákjaira, hogy éppen megjött-e valakinek a családjában a havivérése, mert akkor a tiedet nem az övéjével fogod kicserélni, ha már nincs több hely a kukában.
6/8 anonim válasza:
Ezt már sehogy. Később viszont vidd vissza, ha nem tudod belegyömöszölni. Ha csak úgy otthagyod, széttúrják. Van úgy, hogy megtelik a kuka. De egyszer csak kiürítik, akkor tiéd a pálya.
A családodtól meg kérj elnézést, nem tudtad jól kezelni a számodra új helyzetet. Van ilyen, nyilván velük is előfordult. És mielőbb zárjátok le a témát.
7/8 anonim válasza:
Semmit nem kell csinálnod. Aki a levelet írta, az már kidühöngte magát, a lakók nagy része meg szerintem vagy nem is tudja vagy csak simán nem érdekli. Amúgy is minden csoda csak három napig tart, ahogy mondják, úgyhogy ne csinálj belőle nagy ügyet.
8/8 anonim válasza:
a csekket meg inkabb fizessetek be, ne pedig kidobjatok! ez alapjan eleg falsnak tunik a kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!