Akkor is elszokás menni a diplomaosztómra ha én csak egy oklevelet kapok nyelvvizsga hiánya miatt? Így elhívjam a családomat?
El szokás menni, de a nagy banzájt szerintem hanyagoljátok. Mire? elvégre nem kapod meg a diplomádat.
Nálunk is így volt, és a rokonok szerintem hülyének is néztek volna, ha elvárom, hogy halmozzanak el mindenféle földi jóval, ha egyszer nincs meg hivatalosan a végzettségem.
Szia!
Én pont azért nem mentem el,mert nem akartam Darth Vader-nek öltözni.
Egyébiránt a záróvizsgán túl vagy,tehát egyenértékű a végzettséged a többiekével!
Persze, menj el! Nem tudom mi a szokás ilyenkor, de gondolom elmennek, azért ez nagyon dolog, akárhogy is vesszük.
Amikor megkapod majd a diplomádat, akkor is lesz ünnepség? Mert ha akkor is részt veszel majd az ünnepélyes átadón, ugyanolyan ruhában, mint a többiek, akkor érdemes lenne inkább arra elhívni a családtagokat. Amikor teljes pompában láthatnak téged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!