Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

72kg vagyok és 168cm, le szeretnék fogyni 65kg-ra.

3 hete nem eszek kenyeret és cukrot.Csakis csirkemellet,rizset,salátát,tonhalat eszek. Heti 3x edzek.Amióta diétázok es edzek egy kilót se fogytam.Napi 2x eszek, általában dèlután 3-kor és este 8-kor.

2017. nov. 10. 02:53
 1/5 anonim ***** válasza:
3 héttől ne várj már csodát könyörgöm...
2017. nov. 10. 06:46
 2/5 anonim válasza:
És hogyan edzel? Fogyni futással lehet. Próbálj intervallumozni.
2017. nov. 10. 09:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Box edzésre járok
2017. nov. 10. 23:14
 4/5 anonim válasza:

Az mindenképp egy probléma, hogy csak kétszer eszel. Javaslom a napi 5 étkezést. 3-4 óránként kajálj!

Ezzel a napi két kajálással éhezteted magad szerintem, a szervezet ilyenkor őrült módon elkezd raktározni.

Tudod mennyi kaját eszel? Hány kalória? Mennyit viszel be az makró-tápanyagokból? Tudod milyen arányban kellene ezeket fogyasztanod?

Ha pedig elég kalóriát viszel be a napi két kajálással, akkor is hízhatsz, mivel ilyenkor többet raktároz a szervezeted, pont az étkezések alacsony száma miatt.

Mit iszol? Gyümölcsleveket vagy vizet?

Mikor méred magad? Hogyan? Mindig más mérleggel? (ez is közre játszhat, hamis eredményeket kaphatsz)

Alszol eleget?

Ne akarj gyorsan fogyni! Egészségtelen! Heti 0,5-1 kg az egészséges mérték.

2017. nov. 13. 13:25
 5/5 anonim válasza:
Előző vagyok. A bokszot meg abba ne hagyd holmi fel-alá futkosásért! :D Kiváló sport, fogyni is nagyon jól lehet vele, pláne heti 3x ;)
2017. nov. 13. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!