Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mozgás nélkül fogyók! Mit...

Mozgás nélkül fogyók! Mit ettetek?

Figyelt kérdés
Sétáltatok azért?
2017. okt. 4. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Uránt...
2017. okt. 4. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Mozgás nélkül nincs fogyás,hacsak nem éhezteted magad,de sokszor még az se válik be. A diéta,na az a megfelelő a fogyáshoz. Nem az a lényeg,hogy keveset egyél,hanem hogy minden nap rendszeresen egy időben reggelizz/ebédelj/vacsorázz és egészséges kaját.Ajánlom a mozgást mellé,de ha nagyon nem akarsz még így is legalább egészségesebb lesz a szervezeted.
2017. okt. 4. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Leginkább semmit
2017. okt. 4. 21:39
 4/6 anonim válasza:
Miért félsz a mozgástól?
2017. okt. 4. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A séta mozgás. Egész életemben sétáltam, de amikor sokat fogytam, pont annyira rossz passzban voltam, hogy még azt is alig.

Mit ettem? Akkor még rengeteg mindent. Rizst, kölest (főleg ál túró rudinak, egy időben poén volt, de azért az túl zsírszegény), rántottát, sütiket, édes krémeket (nagyon édesszájú vagyok, ma már nem eszem mindennap édességet, de ha mégis, általában sokat. de jóféléket, ez sok éve így van s ez azért fontos), sok zöldséget, akkor még rengeteg magkenyeret is (idő volt rájönni, mit ehetek többé-kevésbé paleóban), sajtot, gyümölcsöt, akkor még a mostanihoz képest egész rendes mennyiségű kókuszzsírt s alkalomszerűen bármit és sokat. No ezzel nem lettem karcsú, de a kövérségem legalább elmúlt. Lassan, szó se róla, mert nem tudtam keveset enni, de haladt a dolog.

Bármit lehet enni fogyáshoz (max. nem érdemes, persze), csak deficit legyen, ahhoz képest én dobtam a kenyeret, a krumplit, a száraz hüvelyeseket, a tömény cukrokat és szinte teljesen a laktózt is. Hús előtte se igen volt.

Most már mozgok (jelenleg napi 2 óra séta van, hegyen, apró futásokkal), de ettől nem fogyok jobban, a deficit kemény dolog, a mozgásom pedig, ugye, nem sok. Azért valami :)

Pocsék dolog nem mozogni, de nem a fogyás miatt. A mozgás nélküli fogyásommal elégedett vagyok, lement egy csomó zsír, a nem sok izmom pedig köszöni, megvan, persze konkrét adataim nincsenek, de illogikus lett volna jelentősen veszteni belőlük. Plusz azóta visszajött, ami kevés óhatatlanul lement, régen még csak nem is súlyzóztam, később pedig igen.

2017. okt. 4. 23:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Séta megvolt de azon kívül semmi.

Mindenfélét ettem. Számoltam a kalóriát és ennyi. Nem éheztettem magam.

2017. okt. 5. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!