Miért nem fogyok tovább? A sport hiánya miatt?
Tizennégy éves lány vagyok, 163 cm, 63-64 kg.
Még tavaly télen 71 kg voltam, akkor elkezdtem sokkal egészségesebben táplálkozni, és másfél hónap alatt lement nyolc kiló. Azóta semmit sem fogytam, sőt néha felmegy a súlyom pár napra 65-66 kilóra. Nem sportolok, max tesin amit kell. Szerintetek emiatt? Próbáltam már mindenféle diétát is azóta, de egy kiló sem ment le.
Addig csökkentsd a bevitt kalóriát, amíg el nem kezdesz fogyni. Ehhez nyilván tudnod kell, miben mennyi kalória van.
Jó számlálgatást!
Minden diétával fogysz, ha elég keveset eszel... Persze érdemesebb egy neked passzoló, megfelelő tápanyagbevitelt biztosító diétát választani, amit egész életedben tarthatsz (életmódváltás). Csak fogyás után persze nem eszel kalóriadeficitben.
De a fogyás idejére lehet külön diéta, csak éppen akkor sem a régi rossz szokásokhoz célszerű visszatérni utána.
Mozgás nélkül is lehet fogyni, csak esetenként sokkal nehezebb s a mozgás eleve az egészséges életmód része.
#5 vok
Azt elfelejtettem irni h a par kg sulyingas normalis😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!