Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha kevesebbet eszek akkor fogyok?

Ha kevesebbet eszek akkor fogyok?

Figyelt kérdés
Eddig elég rosszul étkeztem kb 2000 kaloriát vittem be most csak 1200 körül plussz melette sportolok rendszeresen és kevesebbet eszek. Reggelire natúr joghurtot eszek banánnal 10 órai gyümölcs, ebéd amit eddig ettem a felét eszem uzsonna jughurt vacsi pedig tojár ránotta. Ez így jó vagy változtassak rajta?

2016. jan. 30. 13:24
 1/6 Szabi.L ***** válasza:

Szia? Nem,kor,súlyt tudsz írni?

Ezt nézd át: [link]

2016. jan. 30. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha már eszel délelőtt, nem ártana fehérjét sem, de az összbevitel számít a legtöbbet, erről pedig nem sokat tudunk, mennyiség sincs, az ebéd pedig totálisan kérdőjel.

1200 kcal mozgás mellett igen kevés, de ha bírod... Ez talán még nem koplalás számodra, ezt nem tudhatom.

A tápanyagbevitelnek viszont megfelelőnek kell lennie, különös tekintettel a fehérjére, persze a többi is fontos, de ha nincs elég fehérje, törvényszerűen izmot bont a test, hisz abból nincs más tartalék és valamiért sokan elhanyagolják ezt a fontos makrotápanyagot, nem tudom, miért.

2016. jan. 30. 14:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi válaszokat! :D 13/f és 176 cm 80 kg. Simán kibírom koplalás nélkül, fehérjén pedig gondolkodtam, mit ajánlnotok amiben van fehérje és délelőtt tudnám enni?
2016. jan. 30. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Bármi, amiben van fehérje és délelőtt tudnád enni. Mit számít a napszak? Tojás, túró, sajt, hús, esetleg növények (nem komplett fehérjék, így ha nagy szerepük van a fehérjebevitelben, oda kell figyelni), kinek mi jön be, ugye.
2016. jan. 30. 14:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Okés, köszi.
2016. jan. 30. 14:34
 6/6 Krisz85 ***** válasza:

Szabi

Amit linkeltél a body-soknak jó, de nem mindenkinek, pl aki állóképességi sportkat űz, bringázik, fut nagyon nem kell ennyi fehérje, nagyon nem.

2016. jan. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!