Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok ezzel a...

Miért nem fogyok ezzel a diétával és sporttal?

Figyelt kérdés
Az elmúlt évben híztam elég sokat, ezt főként a stressznek és a rendszertelen életmódnak tudom be. Ok. Nyáron elkezdtem fogyózni, de nem csökken a súlyom, max stagnál, vagy sajnos néha gyarapodik. Reggelire vmilyen gyümölcsöt eszem, újabban főleg dinnyét (az a nagy kedvencem minden kaja közül), de előfordul barack, banán, szőlő, stb is. Ezután elmegyek fitnessterembe és edzek 1,5-2 órát. Ok. Ebéd sali (bio, általunk termesztett paradicsom, ubi, paprika összevágva) egy kevés csirkehusival vagy sovány csirkesonkával, szóval ez is könnyű fogás.5-6 körül vacsi, ez is általában gyümi (pl barack, nektarin), de abból se irtózatos sok. Estefele még egy adag mozgás, elmegyek bicajozni vagy jógázom vagy otthon tornázom youtube videokra (elsősroban Béres Alexandra, Rubint Réka). Néha nap közben v az egyik étkezés után belefér egy kis nasi, pl földimogyi, sajt, de akkor is egészségeset választok. Na és így nem fogyok :S Mi lehet az oka? Én már attól tartok, hogy vmi endokrin betegségem van.

2016. aug. 26. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Én meg attól tartok, hogy lesokkoltad a szervezeted, legalábbis ha ezekből a kajákból normál adagokat eszel, az iszonyú kevés. Ráadásul ez a mozgás is rengeteg, napi 3 óra?...

Ha nem esik jól többet enni így, kezdd el számolni a kalóriákat, kaloriabazis.hu-t például tudom ajánlani. Számold ki, hogy mennyit kell enned, hogy heti 0,5-0,75 kilót fogyj, és azt edd is meg tényleg.

Sportból pedig vegyél vissza. Ha megfelelően intenzív mozgást végzel, és a fogyás a cél, akkor nem tölthetsz az edzőteremben 2 órát, mert belehalnál.

És ha most kezdted, akkor ne csinálj intenzív edzéseket minden nap. Kétnaponta legyen pihenőnap, amikor max., ha nagyon nem bírsz magaddal, sétálj, vagy ha tudsz úgy futni, hogy nem igazán emelkedik meg a pulzusod, akkor futhatsz is, de tényleg lassan.

Ha nyár eleje óta ésszel csinálnád ezt, már akár 10 kilóval és sok sok centivel könnyebb/kisebb lehetnél. (Ja és igen, lehetőleg felejtsd el a kilókat, és centiben mérd magad, sokkal többet árul el.)

2016. aug. 26. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy a súlyod azért nem változott, mert izmosodtál. A centik tényleg többet számítanak, a ruhák is sok mindent elárulnak (pl. bentebb kell venni az övet, nem feszül rajtad annyira egy szűk ruha, nem buggyan ki a nadrágból az úszógumi).
2016. aug. 26. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Izmosodott? Mitől? Ahhoz fehérje kène, ami az ő "ètrendjèben" nincs vagy közel sem elèg. Tùl sokat mozogsz ès kevès tàpanyagot viszel be, ezert a tested raktàroz. Ennyi a trükk. Egyèl rendesen, mozogj heti 3-4x 1 òrát. Nem kell több.
2016. aug. 26. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as, igazad van... Ebben az esetben a túl sok gyümölcs lehet a baj, jobb ötletem nincs. Kérdező, a fehérjére és a zsírokra figyelj oda (több kéne), a gyümölcsöket pedig vedd vissza.
2016. aug. 26. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez egészen jó cikk:

m.builder.hu/kaloriaszukseglet-tenyleg-csak-ez-szamit-a2341

2016. aug. 27. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!