Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az hogy elkezdtem...

Miért van az hogy elkezdtem lejárni futni és nem fogyok sőt még hízok is?

Figyelt kérdés
Szeptembertől járok le futni, szeretnék fogyni. Nem eszek többet, de talán kevesebbet iszok. Futás kb 40-45 perc szokott lenni ebben 2x megállok, ha úgy érzem meg a táv hosszabbítok rajta, mégse fogyok sőt még hízok is. Miért ?

2015. nov. 10. 05:19
1 2
 1/16 anonim válasza:
Nagyon fontos egy jó étrendet összeállítani a mozgás mellé, mert ha csak mozogsz azzal nem feltétlenül lehet fogyni, mint esetedben is. És ha sikerül is leadni, figyelni kell, mert könnyen visszajön az a felesleg.
2015. nov. 10. 07:08
 2/16 anonim ***** válasza:

-azért nem fogysz,mert még mindig sokat eszel

-ha sokkal kevesebbet ennél ,akkor ha futsz-ha nem futsz,akkor is fogyni fogsz

2015. nov. 10. 07:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Vagy többet eszel, csak nem tűnik fel, előfordul sajnos. Kezdd el írni egy füzetbe mit eszel.
2015. nov. 10. 08:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Ne keverd össze a súlygyarapodást a hízással. Ugyanakkora térfogatú izom nehezebb, mint a zsír, azaz a súlygyarapodás lehet izmosodás jele is. Ne csak a súlyt mérd, hanem pl. a derék- vagy haskörfogatot, combkörfogatot is.
2015. nov. 10. 08:50
 5/16 anonim ***** válasza:

Az azért borítékolható, hogy nem igazán fogyhat zsírból a kérdező, mert nem reális kalóriadeficitben gyorsan izmot növelni... Normál tempójú fogyáskor az esetleges kezdeti kis izomnövekedésnek (főleg ha csak fut valaki) esélye sincs a zsírvesztéssel szemben, fogyni jóval gyorsabban lehet, mint izmot építeni.

A többieket ismételhetem, valószínűleg még mindig sokat eszel, kérdező. Amikor én elkezdtem jóval kevesebbet enni (bár nehéz ezt megítélni életmódváltáskor, más lett az ételeim összetétele... de azért tuti jóval kevesebbet ettem, hihetetlen, mire voltam képes előtte. most is azt tenném azon az étrenden, nehéz úgy jóllaknom), én se fogytam, mert az még mindig sok volt ahhoz.

A mozgás attól még segít, csak éppen az étrend, ételmennyiség a döntő fogyáskor.

2015. nov. 10. 09:45
 6/16 Ügyet Lenke válasza:
a fogyásban a mozgás 20-30%-ot számít, a többi az életmód és étkezéstől függ...
2015. nov. 10. 09:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, honnan szedték anno ezeket a százalékokat... Csak étkezéssel is le lehet fogyni és csak mozgással is (már amennyiben nem eszi túl magát az ember, de ha napi 16 órában képzik ki a delikvenst vagy a Himalája magasabb részein fut egész nap, akkor ez a probléma sem áll fenn. ezek persze extra esetek, máskor nem feltétlenül elég a mozgás, az evés is sokat számít, mint mindig).
2015. nov. 10. 10:15
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
Én étkezés megváltoztatásával egy grammot se fogytam hónapokig, tornával pedig igen, és még többet is ehetek, "hizlaló" kajákat is.
2015. nov. 10. 14:27
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem eszek sokat, lehet probléma lehet az hogy pl nem is reggelizem. Először 13-14 óra körül eszek egy közepes tálnyi főtételt vagy 1-2 szelet kenyeret. Nem eszem többet ennél. Ha nagyon éhes vagyok akkor még 6-7 előtt eszem még 1 szelet kenyeret vagy kis tál levest. (kenyérhez felvágottat szoktam enni)

Azt mondják a többiek hogy külsőleg fogytam, csak a mérleg azt mutatja hogy híztam

2015. nov. 10. 19:37
 10/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy 4 körül kelek
2015. nov. 10. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!