Miért van az hogy elkezdtem lejárni futni és nem fogyok sőt még hízok is?
-azért nem fogysz,mert még mindig sokat eszel
-ha sokkal kevesebbet ennél ,akkor ha futsz-ha nem futsz,akkor is fogyni fogsz
Az azért borítékolható, hogy nem igazán fogyhat zsírból a kérdező, mert nem reális kalóriadeficitben gyorsan izmot növelni... Normál tempójú fogyáskor az esetleges kezdeti kis izomnövekedésnek (főleg ha csak fut valaki) esélye sincs a zsírvesztéssel szemben, fogyni jóval gyorsabban lehet, mint izmot építeni.
A többieket ismételhetem, valószínűleg még mindig sokat eszel, kérdező. Amikor én elkezdtem jóval kevesebbet enni (bár nehéz ezt megítélni életmódváltáskor, más lett az ételeim összetétele... de azért tuti jóval kevesebbet ettem, hihetetlen, mire voltam képes előtte. most is azt tenném azon az étrenden, nehéz úgy jóllaknom), én se fogytam, mert az még mindig sok volt ahhoz.
A mozgás attól még segít, csak éppen az étrend, ételmennyiség a döntő fogyáskor.
Köszönöm a válaszokat.
Nem eszek sokat, lehet probléma lehet az hogy pl nem is reggelizem. Először 13-14 óra körül eszek egy közepes tálnyi főtételt vagy 1-2 szelet kenyeret. Nem eszem többet ennél. Ha nagyon éhes vagyok akkor még 6-7 előtt eszem még 1 szelet kenyeret vagy kis tál levest. (kenyérhez felvágottat szoktam enni)
Azt mondják a többiek hogy külsőleg fogytam, csak a mérleg azt mutatja hogy híztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!