Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az hogy elkezdtem...

Miért van az hogy elkezdtem lejárni futni és nem fogyok sőt még hízok is?

Figyelt kérdés
Szeptembertől járok le futni, szeretnék fogyni. Nem eszek többet, de talán kevesebbet iszok. Futás kb 40-45 perc szokott lenni ebben 2x megállok, ha úgy érzem meg a táv hosszabbítok rajta, mégse fogyok sőt még hízok is. Miért ?

2015. nov. 10. 05:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi a főételed, de nem néz ki jól az étrended.

Az nem gond, hogy nem reggelizel, én sosem teszem, mégis fogytam 20 kilót (reggelizéssel nem ment volna, az csak éhessé tesz). Az utolsó kilók akkor mentek le, amikor 2-3-ra tettem az első étkezésemet (plusz újra életmódot váltottam), nekem így kell, plusz így is esik jól :) Ez fontos, ne erőltesd magad arra, ami rosszul esik.

Viszont az étrendem jó, már csak az egészségem, közérzetem miatt is figyelek erre.

Ha látszatra jobban nézel ki, az remek :) Használj centit is, ne csak mérleget. Illetve a ruhákon úgyis feltűnik, ha karcsúsodsz...

2015. nov. 10. 19:48
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Lenne még egy olyan kérdésem hátha valaki tud segíteni, hogy mikor futok akkor nagyon hányingerem lesz, ez mitől lehet. (nem eszek előtte semmit)

2015. nov. 11. 07:35
 13/16 BRozina válasza:
Szia. Én is idén szeptember óta futok, heti 4-5 alkalommal, szaunázok heti 1 alkalommal, és hétköznapokon reggelizem, ebédelek, de nem vacsorázom. Semmit nem fogytam még, és még csak nem is karcsúsodtam ... :-(
2015. nov. 11. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:

A legjobban fogyni a napi ötszöri megfelelő diétás étkezéssel és a mozgás kombinációjával lehet. Reggelire egy fél szelet szénhidrátcsökkentett kenyér, vagy diétás pászka vékonyan megkenve margarinnal. Hozzá felvágott, zöldség. Tízórai egy gyümölcs (banán, szőlő, szilva kivételével). Esetleg ehhez 1-2 db korpovit keksz.

Ebéd: hús, zöldség kombináció az első 2-3 hétben. 4-5 héttől mehet egy kis barnarizs a zöldkörethez

Uzsonna: joghurt (diétás, vagy natúr, esetleg fehérjeszelet)

Vacsi: saláta tojással, vagy hússal, 4-5 héttől lehet hozzá enni 1-2 vékony szelet szénhidrátcsökkentett kenyeret.

Heti 4 edzés minimum, váltogatva kardio, illetve saját testsúllyal végzett erősítés.

Az ételekt érdemes naplózni, bűnözést lefelejteni. HA nassolni akarsz, mert nem bírod, akkor van kalória és szénhidrátmentes cukorka.

2015. nov. 11. 11:28
 15/16 anonim ***** válasza:
bűnözést elfelejteni:)) (ezt akartam írni)
2015. nov. 11. 11:29
 16/16 anonim ***** válasza:
12 órázz egy kórházban és garantálom, hogy lefogysz.
2015. dec. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!