1200 kcaltol fogyok majd?
Figyelt kérdés
Néha egészséges kajákból néha csokiból lesz az 1200. Mindegy mit eszek ennyitol fogynom kell. Napi egy milkatol is fogynek mert csak 500 kcal. Igazam van?2017. okt. 28. 21:13
1/9 anonim válasza:
igen fogysz,csak nem eri meg 500kcal csokit enni,de te tudod
amig deficit van fogyas van
2/9 A kérdező kommentje:
Fel evig bírtam csoki nelkul. Unom a zabot, tojást, túrót... Akkor mit egyek?
2017. okt. 28. 21:22
3/9 A kérdező kommentje:
És ha pluszba futok heti 3 x fél órát? Fogyok?
2017. okt. 28. 21:31
4/9 anonim válasza:
Rossz az étrend, az u.n. vegyes táplálkozás biztosítja a szervezet számára szükséges anyagokat, ellenkező esetben hiánybetegségek alakulhatnak ki. Ráadásul a csokoládé lassítja a bélműködést, ami a súlygyarapodáshoz hozzájárul. Szóval igazad nincs.
5/9 A kérdező kommentje:
És ha 200 kcal lesz csak a csoki a többi tiszta kaja?
2017. okt. 28. 22:08
6/9 anonim válasza:
Az úgy jobb.
Oszd el.
Naponta egyél 4-5x és kaja végén egyél mondjuk egy kocka csokit.
Vagy csak reggeli és ebéd után, este már ne.
1200kcal jó, de mozogj is mellé
7/9 A kérdező kommentje:
Az a par kocka keves. 1200 hoz is minek mozogni akkor lesz vagy 900 kcal
2017. okt. 28. 23:59
8/9 anonim válasza:
Te nem is akarsz igazából fogyni!
Ha tényleg akarnál, mindent megtennél érdekében, nem pedig itt vitatkoznál/alkudoznál a csoki mennyiségén!
9/9 anonim válasza:
Nem kellett volna fél évig nélküzni a csokit.Tudod vannak csalónapok kinek hogy, ehettél volna.Most is ehetsz de ne minden nap egy táblát mert az úgy tényleg sok.Csak gondolj bele mennyit kell mozogni, hogy egy tábla csokit ledolgozz.Én is nagy csokis-sütis-édességes vagyok.Igaz még csak egy hónapja nem ettem csokit, de nem éri meg. Még csaló napon sem eszem, bár nálam a csalónap azt jelenti, hogy 1200kcal helyett mondjuk 1600-ot eszek mert nagyon kevés lehetőségem van a mozgásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!