Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Combból miért nem fogyok? Egy...

Combból miért nem fogyok? Egy cm sem megy le!

Figyelt kérdés
170 cm vagyok, 55 kg. Mellbőség 90, derékbőség 61, csípő 91 cm szóval aztmondanám okés, de olyan combom van mint egy elefántnak, vagy mintha alámtettek volna két farönköt... vádlim is okés, formás, vékony...de térdtől felfele a combom tetejéig áll a zsír. Akárhogy diétázok, akárhogy mozgok, egyszerűen ott hájas. A combom legvastagabb pontján 56 cm... találtam egy táblázatot, ami azt mutatta, hogyha az arányokat nézzük egy 60-62 kilós nőnek szokott lenni 56 cm-es combja. Nekem 50nek kéne lennie... bármit teszek, nem megy lejebb, tipikus körte alkat... :( ötletek fogyásra?
2017. szept. 27. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Fogadd el, hogy körte vagy! Tehetsz bármit, az arányok maradni fognak, hiába kínzod magad 50centiig, a többi testrészed lesz szörnyen gebe hozzá.
2017. szept. 27. 15:34
 2/11 A kérdező kommentje:
isten neadja... de az anorexiasoknak akkor hogy megy? mert gondolom van eredetileg korte alkatu anorexias, es gondolom nem combos. mellem is pici egyebkent, borzaszto aranytalan vagyok. edzeni labra nem merek, mert felek vsak vastagitanam magam. egyebkent a fenekem konnyen formalodik, onnan tudok mindig fogyni, de az alatta levo hajreteg es a terdem korulo haj undorito :S
2017. szept. 27. 15:37
 3/11 A kérdező kommentje:
csipoben sem vagyok szeles, a belso combom ami hajas
2017. szept. 27. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
Nyugi, sok 13 éves találja furcsának, amikor nőiesedik. Ha nem 13 vagy, akkor viszont gond van. Nem combban, hanem fejben.
2017. szept. 27. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Az anorexiásokat ne hozd ide. Nyilván ha lekoplalod még az esszenciális zsír egy részét és az izmaidat is, akkor vékony lesz a combod körtealkatnál is. De ne akard ezt.

Őszintén szólva teljesen kizártnak tartom, hogy hájad legyen a combod ennyi kilóval. Genetika, plusz emberi anatómia. A rendes comb vastag, rengeteg fontos izom van ott (jó, minden izom fontos, max. a fülmozgató nem, ami nincs is akárkinek :D).

Ne akarj pálcika lábakat, de ha egy icipicit vastagabb a combod, mint ami arányos lenne, fogadd el, hogy ilyen a genetikád.

Ha nagyon zavar s egy jó testzsírszázalékmérés azt hozza ki, hogy még egy pici fogyás beleférhet, akkor megnézheted, onnan megy-e le háj.

2017. szept. 27. 15:57
 6/11 A kérdező kommentje:
ha fogyok elsődleges ahonnan lemegy: kar, has... egyébként nem tipikus körte vagyok szerintem, mármint nem széles vagyok, hanem szimplán a belső combom zsírpárnás, combtőtől a térdemig. térdemtől lefele megint vékony. szerintem biztosan zsír, mondjuk olyan 50-51 kilóval mondanám azt h okés az alkatom, ez a plusz 4-5 kiló meg majdnemhogy mind a combomon van :D de olyan szinten csúnya, hogy a bőröm is striás azon a részen, úgy megnyúlt...
2017. szept. 27. 17:24
 7/11 A kérdező kommentje:
egyébként 28 éves vagyok, még annó a szalagavatós képeimen is farönkökkel rendelkeztem. mondjuk sose voltam több 53-55 kgnál.
2017. szept. 27. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
170 centivel és 55 kilóval nemhiszem, hogy ilyen para lenne a helyzet. Egyébként pedig edzeni kéne rá, hogy szép feszes, izmis, szálkás legyen. Mert ha izom nincs rajta, akkor nem lesz szép formája
2017. szept. 27. 18:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt a comb-centis táblázatot merre találtad? Csak kíváncsiságból meg szeretném nézni :D
2017. szept. 27. 18:50
 10/11 A kérdező kommentje:
2017. szept. 27. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!