Miert nem a hasambol fogyok?
Figyelt kérdés
szinte mindenem vekony a labam a kezeim de a hasam derekam elegge uszogumis.2-3 honapja figyelek az etkezesemre ,este szinte alig eszek,de nem eheztetem magam,ment is le rolam nagy nehezen par kilo de a hasambol szinte.semmi.sportolni viszont nem sportolok mert a.munkahelyemen kifaradok fizikailag.2017. okt. 31. 14:54
1/4 anonim válasza:
Akkor te hasra hízol, onnan fog lemenni a legnehezebben. Egyébként biztos ment le onnan is, ha mérnéd magad, tudnád.
3/4 howrselove válasza:
Minden nap 30 felülés 20 fekvőtámasz szerintem már változtatna rajtad. Többet nem is nagyon kell mozogni. Csak arra figyelj hogy ha minél kevesebbet csinálsz valamiből, annál inkább erősödsz és ha többe akkor alakformál.
4/4 howrselove válasza:
(előző vagyok)
*többet
+ ne csak 1 féle gyakorlatot csinálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!