Mindenhonnan fogyok csak a hasamból nem, mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Mondhatni, hogy arányosan nagydarab lány vagyok, végre a kollégiumi élet után( azt kell enni amit adnak) elkezdhettem diétázni stb, az elmúlt hónapban 6kilót fogytam, úgy gondolom ez még az egészséges fogyás kategória.
A probléma, hogy hiába diétázom,sportolok a hasam ("uszógumim") nem akar kisebb lenni, mindenhonnan fogyok, csak onnan nem, pedig pont onnan kellene.
2012. máj. 12. 22:36
1/3 anonim válasza:
ez nem egészséges, heti 1 kg maximum, különben jojó-effektus következik be!
hasprésezz, keress oda tornagyakorlatokat, és leolvad onnan is a zsír!
2/3 anonim válasza:
Előző fasság, nincs helyi zsírégetés. Ha fogysz, akkor a hasadról is megy le, max. nem látod még.
3/3 anonim válasza:
Nekem itt egy kedves válaszadó anno a pilatest ajánlotta, hasonló gondom volt, mint neked. Megfogadtam, és életem legjobb döntése volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!