Anorexia után mit tehetek?
Na, én is pont 57-58 kg vagyok a 170 cm-hez, tavaly ilyenkor még 80 kiló voltam.
Nekem az vált be a súlytartásban, hogy csináltam egy grafikont, amire rendszeresen vezettem a súlyomat (excell tökéletesen alkalmas) heti 1-2 alkalommal mérek, tudom, hogy menstruáció előtt a vízvisszatartás miatt akár 2 kg-al több pluszt is mutathat a mérleg. Ha 3 egymás utáni mérésnél is közelíti az 59 kilót, akkor 2 hétig fokozottan odafigyelek arra, hogy ne egyek sütit-kenyeret-rizst-tésztát-krumplit, és minden kaja 70-80%-a főtt/nyers saláta/zöldség/főzelék legyen. És hetente 3-4 alkalommal 10 km-es normál gyaloglás.
Így a szervezet túlzott megterhelése nélkül szépen visszaáll az 57-58 kilóra.
Lia!
Nagyon örülök hogy megjött az eszed! Csak így tovább! Ha eldöntötted menni fog. Fordulj orvoshoz ők tudnak segíteni. És ne add fel mert az egészséged mindennél fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!