Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha anorexiás vagyok mit tehetek?

Ha anorexiás vagyok mit tehetek?

Figyelt kérdés
12 éve vagyok 160 cm és 90 kilós és anorexiásnak érzem magam küldök képet írjatok drágáim.?

2015. jan. 25. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
90 kilós anorexiás a világon nincs.
2015. jan. 25. 00:18
 2/4 anonim ***** válasza:
90 kilósan a BMI értéked több mint 35 felett van ... ami abba a kategóriába tartozik, hogy elhízott vagy. Ami különböző betegségeket von maga után itt nem nagy dolgokra kell gondolni csak magsavérnyomás, cukorbetegség, agyvérzés, tüdőbetegségek, agyvérzés. A te esetedben hormonzavar lehet. De 90 kilósan közelében sem vagy ahhoz hogy te anorexiás lennél. Még ha azt írtad volna hogy 40 kilósan érzed magad anorexiásnak akkor el is hittem volna! Képet küldheted!
2015. jan. 25. 00:47
 3/4 anonim ***** válasza:

A kep alapján elhízott leszel..

Ne légy lekezelő, 12 évesen nem áll jól a "drágáim" kifejezés

Ennek ellenére lehetsz anorexiás, bár igen az elejés, és tán nem is árt, majd szolj ha40 kgmal könyebb vagy,.egyelőre van annyi tartalékod, hogy ez ne okozzon gondot

2015. jan. 25. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Első és második, az anorexia NEM 40 kilónál kezdődik, hanem akár 70-80-nál is. Onnantól, hogy dagadtnak érzi magát, retteg a hízától és éhezik, túlmozog, hánytat, stb. már anorexiásnak kell tekinteni. Aki vasággyal 50 kiló, az már a súlys végstádium.

Kérdező: ezzel meg ne poénkodj, mert marhára nem vicces! Ha tényleg az vagy, akkor pszichológus, de ha viccelsz, akkor lődd fejbe magad!

Én voltam anorexiás - nem brahiból, családi szrságok ezt hozták ki -, és majdnem belehaltam. Nem olyan vicces dolog ez, mint amilyennek hiszik!

2015. jan. 26. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!