Mit tehetek hogy anorexiás legyek?
keveset eszel és utána meghánytatod magad
de nem éri meg(bele is lehet halni)
Első: az bulimia
Ha tudnád, hogy milyen az anorexia, soha nem szeretnél az lenni, ebben biztos vagyok.
"1 hónapig anorexiás életmódot követek, s aztán abbahagyom"
A lehető legrosszabb döntés. Egy hónapig koplalsz, majd visszatérsz a rendes étkezéshez, és 1 hónap alatt kétszer annyit visszahízol, mint amit leadsz.
Az anorexia nem játék. Én is voltam túlsúlyos, beleuntam, és nekiálltam diétázni. Aztán annyira jó volt látni, hogy csak úgy repkednek el a kilók, hogy nem bírtam leállni, és egyre szigorúbb diétát folytattam. A vége az lett, hogy naponta két alma vagy egy üres zsemle volt, amit ettem. Már undorodtam magamtól, olyan csontváz voltam, de nem bírtam enni. Orvosi segítséggel hónapokig tartott, mire egy kicsit is sikerült rendesen táplálkoznom. Visszaszednem pár kilót, de azért is szenvednem kellett.
Én is csak vékony akartam lenni, de túlzásba vittem, pedig 19 éves voltam, tudhattam volna, hol a mérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!