Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás helyett miért hízok?

Fogyás helyett miért hízok?

Figyelt kérdés
Pontosan 1 hónapja kezdtem el edzeni heti 3-4szer súlyzós edzést némi kardióval kombinálva. 53.5 kg voltam előtte, ebben az 1 hónapban 2 kilót híztam! De ez a súly már az első héten feljött rám, és azóta sem tűnt el. Étkezésemre odafigyelek, igyekszem minőségieket enni, bár már gondolkodtam hogy a ch bevitelem sok (van hogy napi 100 gramm)... átlagban pedig 1000-1200 kcalt fogyasztok. egyszerűen elkeserítő, hogy mindössze 3-4 kgot szeretnék leadni, és annak ellenére hogy előtte abszolút nem mozogtam, és többet is ettem, most vagyok súlyosabb. Centikben sem fogytam, lemértem magam, ugyanaz a méret mint a diéta/edzés előtt. Hol rontom el? Többnyire halat, zabkását, mozzarella sajtot, magvas zsemlét eszem, ma pl a csirkemell sonkát ettem mozzarellával és egy kis tofuval. De hiába ez, mert a chm sztem nagyon magas... dehát máskor is vittem már be ennyit mégsem híztam :/ Kezdek elkeseredni, az edzőterembe egyre kevesebb kedvem van lemenni, a kajálással már úgy vagyok h enni se merek, mert a levegőtől is hízom...
2017. szept. 13. 22:30
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
18-as: muszáj a súlyzós edzés ha már edzek, mert a karom konkrétan csont! Semmi hús rajta, erőtlen izé ... arra ha pici izom rájön nem baj. Hasam nincs, oldalt viszont hájas vagyok, onnantól lefele pedig végig vastagabb. Egyserűen nem illik a felsőtestem az alsóhoz. A felsőhöz dukálna pici fenék, vékony lábakkal, ha pedig az alsótestemhez kéne párosítani, akkor nagy mell és kis has illene hozzá.
2017. szept. 14. 20:50
 22/29 anonim ***** válasza:
Alkati. Ez vagy te. Mondjuk, hogy nem modellalkat (bár lehet, hogy az, csak te nem látod úgy). Na és? Mért kell megtagadni a szüleid örökségét, saját magadat? Azt hiszed, hogy valakit érdekel? Azt hiszed, hogy fontos? A belbecs számít, nem a csípőd és a lábad vastagsága. Te most azt hiszed, hogy ha majd eléred az álomsúlyt, miközben csak nyüveszted magad, szenvedsz, akkor majd minden megváltozik és jön a rózsaszín világ? Nem. Akkor megint fogsz találni valamit, ami nem tetszik magadon. És egxyszercsak elmarad a menstruációd is és járhatsz orvostól orvosig, hogy visszaszerezd a termékenységedet. Nő vagy, normális alkattal. Élj, ne számold mániákusan a ch-kat!
2017. szept. 14. 21:43
 23/29 A kérdező kommentje:
Köszi, de voltam már 52 kiló, és sokkal jobban éreztem magam ... most ez az elkeserítő, hogy edzem, lemondok a legjobb ételekről és hízok...
2017. szept. 14. 21:46
 24/29 A kérdező kommentje:
nincs olyan hogy alkati, mindenki letud fogyni, mindenki tud magának pálcika lábakat varázsolni (csak egy példa volt) Nem vagyok genetikailag széles, látom hogy ami rajtam van az zsír. Voltam véknyabb, nemigaz h uazt a súlyt nemtudom elérni :(
2017. szept. 14. 21:47
 25/29 A kérdező kommentje:
egyébként ami nekem hatásos lenne az a ketogén diéta ... tapasztalat. ideig óráig működik, de képtelen vagyok hosszabb távon a cht ilyen drasztikusan csökkenteni, akkor annyiban merülne ki az étkezésem h az a reggeli két kávé, és ennyi. vagy mondjuk egy update péksüti :/ sokan csinálják, és fogalmam sincs honnan az energiájuk, nekem állandóan ch után kopog a szemem. észre sem veszem délutánra, hogy a reggeli kis zabbal, vagy épp a két halammal és a két kávémmal beis toltam 100 gramm cht.
2017. szept. 14. 22:00
 26/29 anonim ***** válasza:
Azért mondom, hogy mániákus vagy! Nem élet, ha csak szenvedsz és sóvárogsz! Minek? Szénhidrátra szükség van! A szervezetnek igénye van rá. Ha irtózatos szenvedések árán (még jobban) lefogynál, feleannyi idő alatt visszahíznád, mert a magasabb súly a szervezeted normál állapota. Minek csinálod ezt magaddal? Mit nyersz vele? Pszichológus kéne neked, nem diétás tanácsadó!
2017. szept. 14. 23:11
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha ketózol, akkor a kávéd nem cukros és zabot sem eszel, max. nagyon óvatosan (nekem ketóban vagy ahhoz közel van egy napi 10 grammos limitem gabonára, de az én keretem elég nagyvonalú s persze igyekszem nem kimeríteni ezt, csak ha nagyon muszáj)...

Ha én ketózom, akkor minimalizálnom kell a szénhidrátszegény ZÖLDSÉGET s vigyázni az olajos magvakra, mert azok is hoznak ch-t. Nemhogy úgy nekikezdeni a napnak, mintha szénhidrátosan ennék.

Egy igaz ketós sonkás tojást eszik és tejszínes-vajas kávét iszik, ami (ti. a kávé) 500 kcal és szinte semmi ch... :D Legalábbis sokan. Én nem.

Nem mindenkinek való a ketogén. Nekem jó volt, bár fogynom nehéz vele (mással viszont még nehezebb).

Ha neked nem ad energiát, ne csináld, max. fokozatosabban. De az is lehet, hogy nem megfelelően eszel. Ha én zaboznék, falnak is mennék utána a kimerült keretemmel, nem mindenki tud egy nagy ebédet összehozni 4 gramm ch-val. Nekem mindig jön a ch, így a ch bombáknak mikroszkópikusaknak kell lenniük, ha vannak is (mert néha vannak. csak nem szeretek beáldozni az eleve minimális zöldségből valami felesleges kis luxusért). Meg kell tervezni, el kell osztani a ch-t s bizonyos ételeket gyakorlatilag nem enni (gabona, gyümölcs, a zöldségekkel extrém óvatosan. nyilván cukrot nem eszik az ember, azt könnyű pótolni). Nem nehéz, ha belejön az ember s nem inkompatibilis a ketogénnel, bár egy mennyiségi zöldségimádónak akkor is necces, tapasztalat.

2017. szept. 14. 23:20
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

"nincs olyan hogy alkati, mindenki letud fogyni, mindenki tud magának pálcika lábakat varázsolni"

Ha körte alkat vagy, akkor bármit teszel, csípő és combtájékon mindig is szélesebb leszel, mert ilyen a genetikád.

Szvsz nem látod jól a testedet, már teljesen ráfeszültél erre a dologra.

Mutass képet, nem hiszem el, hogy ennyire vastag a lábad.

2017. szept. 15. 12:19
 29/29 anonim ***** válasza:
2017. szept. 15. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!