Akinek mar sikerult lefogyni segitsen? Tanacsok, tippek, a mozgas megvan de az evessel kapcsolatban? Ti hogy fogytatok le? Ha tenyleg sok zoldseg, rizst eszem hussal hallal kenyer csoki helyett azzal fogyhatok?
Mindennel fogyhatsz, ha deficitben vagy. Ki kell tapasztalnod, ezt mivel éred el jó közérzettel, jóllakottan, élvezettel. Nálam a rizs tönkrevágja a dolgot, mert nem laktat, viszont a fehérjeforrásom zsíros, így azon s némi szénhidrátszegény zöldségen kívül jobb, ha nem sok mindent eszem :D De egy másik ember egészen máshogyan képes működni, ismerek olyat, aki rizzsel fogy (fehérrel és többnyire édesen. ugyanúgy éheznie kell ugyanakkora deficitben, így azt eszi, ami neki ízlik).
Általában a lassú szénhidrát sokat segít s az egészség szempontjából is jobb. A zöldségekkel sincs gond (bár nekem vigyáznom kell a mennyiséggel, de ez elég ritka).
A fehérje, némi zsír, zöldség jó alap, aztán ha neked szükséged van több szénhidrátra, akkor valami jóféle s inkább lassú felszívódású a legjobb út, ha általánosságban nézzük. Van, akinek segít a sok rost, van, akinek számít a térfogat, egy hedonistának akár az evés időtartama is (nagyon fura lenne ebédre egy fogást ennem, főleg gyorsat, szeretek enni). Kinek mi fontos, a lelki tényezőre is ügyelni kell, ha ki akarunk tartani.
A sok mozgás pedig kvázi elkerülhetetlen, ha az embernek sok étel kell, akármit is csinál...
Én elhagytam a kenyeret, a csoki cukorka az nagyon minimális, sok húst edzem zöldséget, reggelire csak zab proteinnel, túró, tojás.... no meg lenmag olajat ezssem napi 2 evökanállal, meg multivitamint plussz rengeteg viz. És ez mellett keményen edzek
Igy lement tíz kilo 5 hónap alatt
30/f
Én 130kg-al kezdtem 5 éve, akkor a testépítők által ajánlott grammra kiszámolgatós kajával lementem 89kg-ra fél év alatt, aztán megundorodtam a sokszor egyhangú kajáktól és szépen visszahíztam 120kg-ra...
2 éve kipróbáltam a harcosok étredjét, amit előtte mint itt is sokan én is egy hülyeségnek tartottam, viszont azt mégis be tidom tartani már 2 éve és a 80kg-os súlyt is tartom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!