Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha mindennap megiszok 2...

Ha mindennap megiszok 2 aktivia ivo jogurtot mennyit fogyhatok 1 hét alatt? Sürgősen lekéne fogynom 5-6kg-t 158/57kg

Figyelt kérdés
Ne baszogassatok, a kérdésre válaszoljatok
2016. aug. 18. 21:22
 1/5 anonim válasza:

Úgy gondolod, h semmit nem ennél, csak ezt a 2 joghurtot innád?

Én egyszer 1 hétig kb semmit nem ettem és csak 1 kg-t fogytam. Nem direkt akartam fogyózni, ez így jött ki. Szerintem attól is függ, milyen mennyire vagy hajlamos a fogyásra.

2016. aug. 18. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt nem tudsz lefogyni 5-6 kg-ot akkor sem, ha nem eszel semmit, nemhogy két aktiviát. Egyáltalán miért pont ezzel fogyózol? Egy hét alatt, ha semmit sem eszel, csak vizet iszol, kb. 2-3 kilót tudsz fogyni ennyiből.
2016. aug. 18. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:

5 nap alatt fogytam 5 kilt ugy hogy kb 300kcalt ettem egy nap, es 30percet kardioztam, szoval kedves kerdezo, valoszinuleg lefogyhatsz annyit.

Megjegyzes a kotekedoknek: nem kell lepontozni, pusztan viszonyitaskepp adtam a valaszt, nem tamogatom az ilyesfajta fogyokurat.

2016. aug. 19. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok múlik azon, honnan indulsz. Egy 58 kilós test fenntartásához elég 1500 kalória naponta, egy 100 kilóshoz kell legalább 2500. 1200 Kcal deficit naponta, az 8400 egy héten, ennyiből nem megy le 5-6 kiló. Lemegy 1-1,5 kiló zsír meg ugyanannyi víz jó esetben.
2016. aug. 19. 21:01
 5/5 MZ.per.X válasza:
Kezdjük ott, hogy nincs olyan hogy "sürgősen lefogyni". Inkább állj neki mozogni és egészségesen enni, akkor 2 hónap alatt lemegy, és még a bőröd sem fog a térdedig lógni.
2016. aug. 20. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!