Ha mindennap megeszek 1 tábla csokit hogy fogyhatok le? Esetleg valami tanács?
1 tábla 100 gramm
600 kcal/100 gramm.
Tehát még 1200 kcalt minimum ehetsz. Ez egy jó nagy ebéd levessel, meg reggeli és egy szerényebb vacsi.
Ha nem bírod megállni, hogy ne egyél meg egy egész tábla csokit minden nap, akkor valószínűleg a többi étkezésed is olyan, amilyen...Felesleges azt mondani, hogy a napod többi részében maximum 1000 kalóriát fogyassz, mert úgyse bírod ki.
Fejleszd az önuralmadat. Cukorfüggő vagy, ezért kell a csoki. Szoktasd át magad párhuzamosan a minél magasabb kakaótartalmú csokira (Ikeában, Lidlben, Aldiban már 300Ft-ért van 70%-os étcsoki) és drasztikusan és gyorsan csökkentsd a mennyiséget.
Amikor én fogyókúráztam a napi "dőzsölési" keretem 150-200 kalória volt, annál ettem azt, amire vágytam, a többinél számoltam a kalóriákat és a szénhidráttartalmat. Utóbbi talán fontosabb is, kenyeret, krumplit, rizst sürgősen le kell cserélni párolt zöldségre, árpagyöngyre, bulgurra és teljes kiőrlésű kenyérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!