Ha normalis etelt eszek es nem update termekeket, de mindennap tornazok Rubint Rekara vagy Update norbira attol meg fogyhatok?
Hat valamit biztos de szerintem jobbam is jarsz a normalis kajaval mint az updatettel csokkentet kcal izek
Igyis zabalnom kell hogy meg legyen a napi 3000 kcal
#1: Irigyellek, 3000 kcal nekem annyira egyszerű, adj félórát s betolom... Szálkásítani viszont idegesítően nem megy, pedig igyekszem.
Kérdező, kalóriadeficitben fogysz. Nem enni update dolgokat az szerintem jó ötlet, de a normális étel alatt nem tudhatom, mit értesz, ez kinek a hús rizzsel és zöldséggel (akkor is, ha nem testépítő), kinek a lekváros fánk reggelire és pogácsa ebédre.
A torna nem mindegy, milyen intenzív s mennyi ideig tart. De mivel nem tudjuk, hogy a normál ételből m,ennyit eszel s mennyi az alap kalóriaigényed, s mennyire vagy evős, ez is tökmindegy. Rengeteg ismeretlen tényező van, nyilván senki nem tud választ adni neked, hogy lesz-e kalóriadeficited.
Persze,sőt! Ha tényleg heti 4-5ször keményen tornázol,akkor egy idő után bármennyit ehetsz. Mondjuk a torna mellé elmennék futni is a helyedben heti egyszer. Én torna+futás kombóval fogytam tavaly 15kgt. A végén már úgy kellett zabálbom,hne fogyjak tovább.
Ha viszont nagyon fiatal vagy,18 ev alatti,akkor a diétával és a sok sporttal (kivéve,ha amúgy is sokat sportoltál eddig)is óvatosan...ne ess túlzásba.
Az update hulladéknak ne dőlj be. Édesítővel telenyomott fűrészpor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!