A Spar milyen Update termékeket forgalmaz? Ha lehet, akkor az árakat is írjátok le. Sehol nem találom.
Update lisztről,ropiról hallottam,de sajnos nem tudom az árakat.A Spar katalógusban sem találok semmi érdemlegeset.
Köszönöm.
Én semmilyen update cuccot nem láttam még Sparban. Nyilván nem jártam olyan sok üzletben..
Ami jó is, mert REMÉLHETŐLEG SENKI sem akar gluténnal, szójával telerakott szemetet nagyon, nagyon nagyon drágán megvásárolni. Mert ha valaki fogyni akarna, akkor megvenné a zöldséget és a húst, és nem a húsnál is drágábban akarna szénhidrátszegény, szójás-gluténos ócska kenyér vagy sütemény utánzatot vásárolni, ugye? Mert túlságosan nagy kockázatnak tenné ki az egészségét, és amit lefogyna pár év alatt, azt a későbbiekben a kialakuló pajzsmirigy betegsége miatt (a rengeteg glutén miatt) majd visszahízná, és akkor már kimondottan beteg emberként nem lenne olyan egyszerű a fogyás, mint ma lenne..
Ezek mindig vannak szinte: kenyér, túrórudi, puding, virsli, sajt.
De érdemesebb őket megvenni a norbi boltokban, mert kb. 10 %-kal olcsóbb ott, mint a spárban. Nagyon jó kis termékek, lehet őket zabálni akár éjjel is. Én is ezt teszem és csodás alakom van.
Túró rudi 130 körül
Puding 90 ft körül
joghurt 110 ft kb
kenyér 500 ft kb
ilyen csokis keksz jellegű ( kb mint a jó reggelt ugy néz ki) 160 ft
update szörp 600 ft
gyümölcslevek 300 ft kb.
Én ezeket láttam a Sparban !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!