Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » A Spar milyen Update termékeke...

A Spar milyen Update termékeket forgalmaz? Ha lehet, akkor az árakat is írjátok le. Sehol nem találom.

Figyelt kérdés

Update lisztről,ropiról hallottam,de sajnos nem tudom az árakat.A Spar katalógusban sem találok semmi érdemlegeset.

Köszönöm.

2013. márc. 27. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én semmilyen update cuccot nem láttam még Sparban. Nyilván nem jártam olyan sok üzletben..

Ami jó is, mert REMÉLHETŐLEG SENKI sem akar gluténnal, szójával telerakott szemetet nagyon, nagyon nagyon drágán megvásárolni. Mert ha valaki fogyni akarna, akkor megvenné a zöldséget és a húst, és nem a húsnál is drágábban akarna szénhidrátszegény, szójás-gluténos ócska kenyér vagy sütemény utánzatot vásárolni, ugye? Mert túlságosan nagy kockázatnak tenné ki az egészségét, és amit lefogyna pár év alatt, azt a későbbiekben a kialakuló pajzsmirigy betegsége miatt (a rengeteg glutén miatt) majd visszahízná, és akkor már kimondottan beteg emberként nem lenne olyan egyszerű a fogyás, mint ma lenne..

2013. márc. 27. 11:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Pedig sok Update terméket forgalmaz,úgy hallottam.Aki tud erről bővebb felvilágosítást adni,kérem írjon( termékek-árak)
2013. márc. 27. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Régen voltam Sparban, de akkor volt puding (80Ft körül), Túró Rudi, Müzli.. stb.. De ha úgy vesszük, akkor a zöldségek, húsok is updatesek, nem? :)
2013. márc. 27. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Ezek mindig vannak szinte: kenyér, túrórudi, puding, virsli, sajt.

De érdemesebb őket megvenni a norbi boltokban, mert kb. 10 %-kal olcsóbb ott, mint a spárban. Nagyon jó kis termékek, lehet őket zabálni akár éjjel is. Én is ezt teszem és csodás alakom van.

2013. márc. 28. 12:06
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
De az egészséged? Vagy valami?
2013. márc. 28. 12:30
 6/9 anonim válasza:
joghurt. de az árát azt nem tudom.
2013. márc. 29. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk van puding 100 Ft, túró rudi 5ös csomag 540 Ft, kenyér 300g-os 650Ft, tészták 250g-os 850 Ft, somlói galuska 450 Ft, mogyorókrém 1250 Ft. Meg Norbis zéró cukor is van, de annak nem tudom az árát. Azt hiszem, ennyi.
2013. márc. 30. 18:21
 8/9 linus.lucy válasza:

Túró rudi 130 körül

Puding 90 ft körül

joghurt 110 ft kb

kenyér 500 ft kb

ilyen csokis keksz jellegű ( kb mint a jó reggelt ugy néz ki) 160 ft

update szörp 600 ft

gyümölcslevek 300 ft kb.

Én ezeket láttam a Sparban !

2013. ápr. 25. 01:57
 9/9 linus.lucy válasza:
Tészták is vannak ( penne, csavart, levesbe való ) de azoknak nem tudom az árát
2013. ápr. 25. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!