Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sülycsökkentéshez fehérjepor?...

Sülycsökkentéshez fehérjepor? (Vacsora helyett fogyasztanám. )

Figyelt kérdés
Mellette természetesen egészséges étkezés, plusz heti 3-4-szer mozgás (legtöbbször kb. egy óra tánc). Fogytam már így 3 kilót, de szeretnék még párat. Vacsora helyett fehérjepor jó ötlet lenne, hogy kicsit elősegítsem a fogyást? Ha igen, melyik lenne a legjobb? Esetleg BioTech Ultra Loss? (Nő vagyok.)

2016. febr. 24. 18:41
 1/7 A kérdező kommentje:
*Súlycsökkentéshez
2016. febr. 24. 18:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Esetleg Scitec Restyle Shake vagy Scitec Oat & Whey?
2016. febr. 24. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Fehérjepor nem fogyasztószer, arra van, hogy koncentráltan tudj fehérjét bevinni, pl. testépítőknek.

Egyébként nem is laktató.

2016. febr. 24. 19:40
 4/7 Szabi.L ***** válasza:
Scitec WPP teljesen jó vacsora helyett, nem kell túl bonyolítani. Esetleg a kazeint is kipróbálhatod, de nem egy leányálom az íze.
2016. febr. 24. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:

A fehérjeporokhoz nem értek, mert nekem nem kell, de lehet jó ötlet, igen.

A fehérje a leglaktatóbb makrotápanyag, természetesen egy adag fehérje túl kevés kalória ahhoz, hogy jóllakjon vele az ember, de kitapasztalhatod, hogy mit érdemes még enned mellé vagy lehetsz az a fajta, aki este nem is éhes (főleg, ha mondjuk az ebédje nagyobbacska, hisz telik a keretből, a vacsora nem vesz el belőle sokat).

Egy próbát szerintem megér :) Jó étrend, vacsorára a fehérje, mozgás, ez nem hangzik rosszul.

2016. febr. 24. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne jó a fehérje? Csak annyi, hogy kazeineset vegyél, az eltelít, vacsorára tökéletes, lassú felszívódású fehérje. Az már rajtad áll, Biotech, Scitec vagy valami más. Az biztos hogy az Oat n Whey nem jó, mert az inkább tömegnövelős, mivel zab van benne (oat) ami szénhidrát vastagon, eltelít meg jó dolog de nem estére a fogyáshoz.

Aki szerint nem jó dolog, az nem ért hozzá.

Kérdés persze még, hogy mit értesz mellette az egészséges étkezés alatt. :D

2016. febr. 25. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és én pl Peak-eset iszok, micellar caseint estére, vaníliás de valami mennyeien sűrű, mint a puding. Azt is szoktam, hogy kevesebb tejjel keverem ki és hűtőbe teszem, úgy még pudingosabb, és mégis kaja jellege van így estére is. Drága, de nekem maximálisan megtérül, igaz hogy én komolyabban is foglalkozom ezzel az egésszel. Csak úgy kedvtelésből biztos nem érné meg 10-ért egy doboz:D
2016. febr. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!