Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki puffasztott rizset...

Ha valaki puffasztott rizset (olyan szeleteket), akkor azzal lehet fogyózni? Mondjak ha kenyér helyett eszi.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 20. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyiség függő. Ha olyan mennyiségben eszed mintha kenyeret ennél, akkor nem, mert 100 gramm fehér kenyérben kb 270 kalória van, míg ugyanennyi hamlettban 360. Én pl napi 2 szeletet szoktam megenni belőle, az egyáltalán nem hátráltat.
2015. ápr. 20. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
buták,vagy hozzá nem értők esznek ilyeneket diétás szándékkal.
2015. ápr. 20. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
rengeteg benne a szénhidrát
2015. ápr. 20. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Fogyni sokféleképpen lehet.

Még kenyérevéssel is..

Szerintem, ha mértékkel eszed, mondjuk 40-50g ch mennyiségig, akkor azzal nincs gond. Gluténmentes, keményítő. Ennyi még ketogén étrendbe is belefér, hogy kevesebb cukrot kelljen szintetizálni a májnak.

Amúgy értelmetlen szénhidrát, megéhezhetsz tőle, ki hogy bírja.

Ha valamit jólesne elropogtatni mondjuk hús mellé, de inkább vaj alá vagy valami finom zsír alá, zöldségek mellé, én szoktam enni. Mert így jó azért, finom. De nem ajánlott sokat enni rizsből.

2015. ápr. 20. 23:39
 5/5 SugarCat ***** válasza:
Alapvetően kenyérhelyettesítő,szóval semmiképpen sem nassolni valóként fogyaszd.Én a reggeli kiflit szoktam 2 darabbal kiváltani,egy szeletben kb. 37 kalória van,számold hozzá az étrendedhez,és máris be tudod osztani.
2015. máj. 6. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!