A puffasztott rizs vagy a teljes kiörlésű kenyér hízlal kevésbé? ^^
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 17:15
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nos a puffasztott rizs szerintem abból a szempontból jobb, hogy megeszel belőle 100grammot mondjuk reggelire teljesen tele vagy és csak 300kalóriát ettél, de 100gramm kenyértől nem feltétlen laksz jól, a pufi rizs eltelít!
Én jobbnak tartom ebből a szempontból, de ha csak 50grammot is eszel belőle reggelire+zöldségek, sonka akkor is jobban laksz vele, főleg ha vizet is iszol rá!
De ez csak az Én véleményem..
Vannak akik mesterséges sz*rnak tartják a pufi rizst és társait, ugyanis nem valami sok tápértéket hordoznak magukkal ez tény, DE jobban laktatnak, s zöldségekkel 1-2szem korpovittal és sonkával kiegészítve KIVÁLÓ reggeli!
3/4 anonim válasza:
Ezerszer és egymilliószor elmondták már mindenhol, hogy nincs olyan étel, ami hizlal. A kaja nem tud hizlalni. A mértéktelen zabálás meg a mozgásszegény életmód hizlal. Szénhidrát forrásnak mind a kettő tökéletes, tehát reggelire vagy ebédre nyugodtan eheted bármelyiket.
4/4 anonim válasza:
A rizs. Keményítő, keményítő, nagy inzulinválaszt okoz, de legalább glutenfrei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!