Miert folytassam igy a dietamat?
Ma 2.hete, hogy semmivel nem mutat kevesebbet a merleg, sot meg tobbet is mutat. Naponta jo fel orat tornazom,kevesebbet eszem,mas tomi magaba a csokit meg tortat, en nem eszek, megvonom magamtol, megse fogyok.
Igy miert tartsak ki, mikor latom, hogy semmi valtozas?! :(
24L
Jól mondja a válaszoló, ne a súlyt nézd.
2 hónapja 64 kg voltam. Diéta, és mozgás mellett (Hetente 1 nap kihagyással, ami pihi nap volt.) 1 !!!!!!!!!!! kg ment le. De formásabb a combom, laposabb a hasam.
Ne a súlyt nézd, mert elmegy a kedved. Volt, hogy én is emiatt hagytam abba. Hülyeség. Mérd le magad, írd fel, és mérd meg egy hónap múlva. Látni fogod.
A fél óra tényleg nem sok, mert kb fél óra mire kezded érezni a mozgást. Akkor lenne elég, ha az 5-10 perctől már szakadna rólad az izzadtság. Ilyen edzést csináltam. Kegyetlen volt.
Hm, márpedig akkor inkább koplalsz, mint nem, fogynod kéne még lassú anyagcserével is, mozgás nélkül is. A kalóriadeficit miatt nyúl a test a raktárokhoz, akár mozgunk, akár nem, természetesen mozogni kell, még súlytartáskor is, fogyáskor pedig főleg sokat segíthet, nem azt mondom, de a zsír lemegy anélkül is, ha muszáj neki, mert kell az energia. Szóval tuti nem a mozgásmennyiség a ludas ilyen kevés evésnél.
Én feltétlezném, hogy fogyok, hogy a csudába ne, csak a természetes súlyingadozás kavar be nagyon trükkösen, esetleg sokkal nagyobb a salakanyag is, mert sok zöldséget eszem tömény cuccok helyett... De a vízvisszatartás is bámulatosan be tud kavarni.
Kicsit többet ennék és türelemmel lennék még kicsit (bár engem is rohadtul zavarna az eredmény). Ha hiába, na akkor emelnék a mozgáson, a kalóriát nincs hova csökkenteni, mi lesz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!