Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tönkreteszem a diétámat, ha...

Tönkreteszem a diétámat, ha fogadásból megeszek tíz sajtburgert?

Figyelt kérdés

Szépen megy a diétám és a fogyás is, nem csalok, megy a fogyás is és úgy érzem, végre találtam egy számomra működő és tartható dolgot, tehát minden szuper.

Ha fogadásból megennék ennyi sajtburgert egy nap, de előtte-utána ugyanígy folytatnám a diétámat, az mennyire cseszné el az egészet? Lehetséges, hogy ennyitől egy nap alatt 2-3 kilót fölszedjek?

2017. máj. 19. 11:22
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Rendes sajtburgert,vagy olyan kis p*csányit,amit a mekiben adnak?
2017. máj. 19. 11:27
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Hogy szednél föl 2-3 kilót, amikor egy sajtburi 120gr ha jól tudom. Lehet hogy a só miatt megkötne egy csomó vizet, meg ideiglenesen ott lenne a cucc a beleidben, szóval a mérleg lehet hogy mutatna pluszt, de az aztán le is menne pár nap alatt. 10 sajtburi kb 3000kcal, átszámítva mondjuk 35dkg zsír, annál többet nem híznál, de vlsz még annyit se.
2017. máj. 19. 11:29
 3/18 anonim ***** válasza:
50%

Fogyás szempontjából tök mindegy, másnap kikakilod a szilárd részt, a megkötött vizet meg mondjuk még üríted 2-4 napig.

Más kérdés, hogy én ennyivel túlenném magam, akkor iszonyatosan rosszul lennék, de ez gondolom egyéni, ki hogy bírja.

2017. máj. 19. 12:18
 4/18 A kérdező kommentje:

1.: olyan kicsit :D

Értem, szóval nem valószínű, hogy egy ilyen alkalom komolyabban visszavetne

2017. máj. 19. 12:26
 5/18 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem tönkreteszed a diétád. Abból gondolom, hogy értelmes ember nem fogad ilyen hülyeségben, hogy megeszik 10 hambit. Hát minek? Mit nyersz vele, ha megteszed és mit vesztessz, ha nem. Milyen társaság az, ahol ilyen hülyeségnek értéke van?

Ha olyan emberekkel barátkozol, vagy a családod ilyen, esetleg magadtól vagy ilyen ostoba, akkor a fogyókúra se fog menni. Valami óriási butaságot mindennap el fogsz követni. Ha komolyan gondolod a fogyást, akkor lemondod ezt a fogadást felnőtt módjára.

2017. máj. 19. 12:50
 6/18 A kérdező kommentje:
5.: senki nem erőltette rám ezt a dolgot, akkor sem történik az ég világon semmi, ha azt mondom, mégsincs hozzá kedvem. Az elméleti része érdekelt a dolognak
2017. máj. 19. 12:52
 7/18 A kérdező kommentje:
A "vesztesz" szót egy sz-szel írják egyébként
2017. máj. 19. 12:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg csak 3000 kcal, ahogy valaki írta, az mondjuk 1000 kcal plusz, ha aznap mást nem eszel, ZÉRÓ plusz, ha aktív vagy aznap, még erős mínuszba is lehet kerülni egy pár órás biciklitúrával vagy egy maratonnal, csak éppen arra nem akárki hajlandó vagy képes.

Sokan jóval feljebb megyünk 1-1 speciális napon.

De aki 10000 kcalt tol be, az sem tud hízni több kilót egy nap, még akkor se jön ki a matek, ha minden kalória hasznosul, ami ekkora mennyiségnél nem fog.

2017. máj. 19. 13:01
 9/18 anonim ***** válasza:
Ja és azt még bele se vettem, hogy sokunk ilyenkor másnap kevésbé éhes így még az átlag is egész kiegyensúlyozódik, minimális lesz a többlet.
2017. máj. 19. 13:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Bocsi a + s betűért.
2017. máj. 19. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!