Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tönkreteszem az anyagcserém,...

Tönkreteszem az anyagcserém, ha pár napig alig eszek?

Figyelt kérdés

Már három hete sikeresen tartom a diétámat, napi 1200kcal szoktam enni. Most viszont torokgyulladásom lett és szinte alig van étvágyam. Tegnap is csak egy joghurtot tudtam leeröltetni, annyira fáj a nyelés.

Ha pár napig alig eszek valamit akkor tönkreteszem az eddigi diétámat? De egyszerüen most nem tudok többet enni.

2009. dec. 6. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát egyél gyümit most ,de nem hiszem,h komolyabb bajod lesz,de tényleg nem a legjobb
2009. dec. 6. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem teszel tönkre ha egy pár napig nagyon keveset eszel,sőt előbb lefogysz mint gondoltad.
2009. dec. 6. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit ezzel leadsz, azt pár nap alatt vissza is szeded. A szervezeted nem hülye, azért nem vagy éhes, mert nem kell neki kaja, most nyugit akar, de ami késik nem múlik.
2009. dec. 6. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A torkodra én a jégkrémet ajánlom, tudom, hogy hizlal, de hűti a gyulladást, hamarabb meggyógyulsz.
2009. dec. 6. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem megy tönkre semmi, viszont mikor újra elkezdesz enni, megint csak keveset szabad egy darabig, különben többszörösen hasznosítja a szervezeted.

Velem pont így szokott lenni.

2009. dec. 6. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igyal rengeteget, hogy ne szaradjal ki! Tudom, hogy nehez nyelni, megis muszaj! Az eves miatt ne aggodj, semmi bajod nem lesz.

Es oblogess sos vizzel, hogy minel elobb meggyogyulj.

2009. dec. 6. 20:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!