Valóban tönkreteszem a szervezetem? 20 kilót fogytam egy hónap alatt!?
Eldöntöttem megváltoztatom az étrendem,mert ez így nem mehet tovább.
A következő ételeket ettem például:
-málnaleves
-töltött paradicsom (pl hagymával,fetasajttal,paprikával)
-zöldségmix (minden zöldséget összevágok és úgy eszem)
-eperleves
-töltött cukkini (paradicsom,hagyma,fetasajt,borsó stb..)
-zacskóban párolt csirkemell ananásszal
Egy hónap alatt 20 kilót fogytam.
Egy nap 6* eszem,soha nem éhezem.Sokan mondták,hogy kicsinálom a szervezetem.Ez valóban igaz?
Eddig gíroszon,pörköltön,tésztán meg ilyeneken éltem.
Mi erről a vélemény?
114 kg-ról indultam.
28/L
Köszönöm a válaszokat!
És a diétámról mi a véleményetek?
Nem éhezem,sőt jóllakok.
Igazuk van azoknak,akik azt mondják hogy ezzel a diétával kicsinálom magam?
Volt egy barátnőm egyetemen, aki hasonló tempóban fogyott, és ez lett a vége:
Ez nem ő persze, csak kerestem egy hasonlót a guglival.
Csak vagy ítz év múlva volt pénze műtétre, a legszebb huszas éveit így töltötte. Nagyon sajnáltam szegényt.
Ha napi hatszor eszel és nem éhezel, akkor a kajával nem lehet baj. A felsorolt kaják jók. Viszont nem értem, ez miért okoz ekkora fogyást nálad. Annyira sokat és rosszul étkeztél előtte? Mert akkor tudom elképzelni, ha ez az étrend drasztikusan kevesebb/jobb az eddiginél. És eddig nem mozogtál, most meg igen? A helyedben lassítanék, a bőröm miatt.
Nagyon szépen haladsz és mindez a változás dicséretes, de vigyázz magadra. Három hónappal több nem oszt, nem szoroz, és szép is maradsz.
Hát ez megijesztett,jobban figyelek a bőrömre.
A fogyáshoz szerintem hozzásegített az is,hogy ülőmunkát végeztem eddig,napi 12 órában.Most itthon vagyok,céget szeretnék alapítani.Amíg ezeket az ügyeket intézem,csinálom a kertet,takarítok stb....sokkal többet mozgok mint az irodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!