Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valóban tönkreteszem a szervez...

Valóban tönkreteszem a szervezetem? 20 kilót fogytam egy hónap alatt!?

Figyelt kérdés

Eldöntöttem megváltoztatom az étrendem,mert ez így nem mehet tovább.

A következő ételeket ettem például:

-málnaleves

-töltött paradicsom (pl hagymával,fetasajttal,paprikával)

-zöldségmix (minden zöldséget összevágok és úgy eszem)

-eperleves

-töltött cukkini (paradicsom,hagyma,fetasajt,borsó stb..)

-zacskóban párolt csirkemell ananásszal

Egy hónap alatt 20 kilót fogytam.

Egy nap 6* eszem,soha nem éhezem.Sokan mondták,hogy kicsinálom a szervezetem.Ez valóban igaz?

Eddig gíroszon,pörköltön,tésztán meg ilyeneken éltem.

Mi erről a vélemény?

114 kg-ról indultam.

28/L

2011. máj. 12. 22:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

iktass be egy kis szénhidrátot, mert az a szervezet fűtőanyaga: neked két szempontból is jó lenne

1. ha teljesen megvonod, előbb-utóbb gyengévé, energia vesztetté válsz

2. kicsit lassítja a drasztikus fogyást, ezáltal nem ereszkedik meg annyira a bőröd

amúgy gratulálok sok sikert és kitartást az új életedhez!

2011. máj. 13. 00:45
 12/20 anonim ***** válasza:
5%

Nem a bőröd miatt aggódnék, hanem amiatt, h amit kajálsz, az sz@r. Megvonod magadtól a proteint, és relatív sok ch-t viszel be, fogyni fogsz izomból, ami súlyban látványos, de ugyanúgy zsíros maradsz, mert zsírt nem bont a szervezeted, nincs rákényszerítve. De legalább a szívizmod is lebontod.

Simán megéri sztem.

2011. máj. 13. 01:45
 13/20 anonim válasza:
Nem rossz az étrendet,de mint irták,kellene egy ki szénhidrátot is bevinned!én 7 hónap alatt fogytam ennyit(bár nekem is log egy picit a böröm,de az inkább attol lehet hogy 3 gyermeket szültem).szerencsémre,nem olyan mint a belinkelt képen látható nőé.tuti nem viselném el ha ilyen lennék.gondolom te sem.ugyhogy figyelj oda nehogy igy járj!
2011. máj. 13. 05:10
 14/20 anonim ***** válasza:

csakegyuser!

te egy akkora szemét vagy! nem tudhat mindenki mindent és ilyen érzéketlenül válaszolni nagy szemétség, meg lehet ezt úgy is fogalmazni hogy az olvasó felkapja rá a fejét de ne érezze úgy hogy holnap úgy is meghalsz..... de egy érzéketlen f@rok vagy..........minek ír az ilyen ha tanácsot nem tud adni csak a másikat leoltani.....

2011. máj. 13. 09:11
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

csakegyuser: egyáltalán nem rossz az étrendje, annyira semmiképp sem, hogy a szívizmát bontsa. A szívizom bontása kőkemény koplaláskor történik meg (nekem nem kell bemutatni, voltam bulémiás, és szívgyengeségem lett tőle....). Szerintem szénhidrátnak (ami tényleg kell) elég, ha reggelire megeszik a kérdező valamilyen teljes kiőrlésű pékárut, dzsemet. Ettől nem megy tönkre a diéta, mégis megvan a ch. Amúgy is kell a gabonaféle is az étrendbe.

Attól meg nagyon messze van, hogy a szívizma bomoljon. Csakegyuser stílusa pedig felesleges, a kérdező nyitva áll minden véleményre, elég lett volna kedvesen elmagyarázni, pattogás nélkül.

2011. máj. 13. 10:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Ember, hol írtam, hogy a ch a kevés? A protein a kevés. Diétához mindenképpen.

Mi kell a fogyáshoz? ch megvonás, és elegendő protein, h ne bonts izmot.

A stílusom azért ilyen, h rádöbbentsem, h hülyeséget csinál.

Tudod néha kegyetlennek kell lenni, hogy jót tegyél.

2011. máj. 13. 12:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát érdekes módon nekem eddig nagyon sokszor sikerült "jót tenni" kedvesen is :) De majd kipróbálom a pampogást is.

Ugyanakkor meg nem értem, hogy honnan vesszük mi egyáltalán, hogy mi kevés, mikor csak pár példát írt arra, miket eszik. Simán lehet, hogy minden oké. :) Persze protein kell, meg ch is, de tképp látatlanul úgysem tudjuk megítélni, eleget eszik-e. Amúgy ha ch-t fogyaszt eleget, nem bontja le a szívizmot a szervezete.

2011. máj. 13. 12:36
 18/20 anonim ***** válasza:
nem rossz, gratulálok, mnnél több a felesleg annál könnyebb fogyni! gratulálopk
2011. máj. 13. 13:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Pedig itt bizony a szénhidrát kevés és nem is minőségi, fehérjével ugyan ez a helyzet, a zsírbevitelről nem is beszélve. A diéta nem azt jelenti, hogy egyből lenullázom a ch-t meg a zsírt. Fokozatosan kéne csökkenteni a ch-t, addig, amíg beáll egy stabil heti 1-1,5 kilós fogyás.

Jelenleg telítetlen zsírbeviteled fel kéne emelni, szénhidrátot szintén, de minőségivel, fehérje csak a csirkemellben van, az is kevés. Ekkora fogyás, még akkor is indokolatlan, ha 114kg-ról indultál, max. 8 körül lenne, amire azt mondanám még jó. Fenn áll a veszélye, hogy jelentősebb mértékű izmot is vesztettél, vissza kéne fogni a fogyás mértékét, ez így nem jó.

2011. máj. 13. 13:46
 20/20 anonim válasza:
Szerintem ekkora súlynál elegendő az is, ha egy kiegyensúlyozott étrendet követsz. Akkor is fogyni fogsz. (Én már csak tudom :D) Nem olyan látványosan mint fogyókúrával, de legalább nem megy rá az egészséged.
2011. máj. 13. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!