Valóban tönkreteszem a szervezetem? 20 kilót fogytam egy hónap alatt!?
Eldöntöttem megváltoztatom az étrendem,mert ez így nem mehet tovább.
A következő ételeket ettem például:
-málnaleves
-töltött paradicsom (pl hagymával,fetasajttal,paprikával)
-zöldségmix (minden zöldséget összevágok és úgy eszem)
-eperleves
-töltött cukkini (paradicsom,hagyma,fetasajt,borsó stb..)
-zacskóban párolt csirkemell ananásszal
Egy hónap alatt 20 kilót fogytam.
Egy nap 6* eszem,soha nem éhezem.Sokan mondták,hogy kicsinálom a szervezetem.Ez valóban igaz?
Eddig gíroszon,pörköltön,tésztán meg ilyeneken éltem.
Mi erről a vélemény?
114 kg-ról indultam.
28/L
iktass be egy kis szénhidrátot, mert az a szervezet fűtőanyaga: neked két szempontból is jó lenne
1. ha teljesen megvonod, előbb-utóbb gyengévé, energia vesztetté válsz
2. kicsit lassítja a drasztikus fogyást, ezáltal nem ereszkedik meg annyira a bőröd
amúgy gratulálok sok sikert és kitartást az új életedhez!
Nem a bőröd miatt aggódnék, hanem amiatt, h amit kajálsz, az sz@r. Megvonod magadtól a proteint, és relatív sok ch-t viszel be, fogyni fogsz izomból, ami súlyban látványos, de ugyanúgy zsíros maradsz, mert zsírt nem bont a szervezeted, nincs rákényszerítve. De legalább a szívizmod is lebontod.
Simán megéri sztem.
csakegyuser!
te egy akkora szemét vagy! nem tudhat mindenki mindent és ilyen érzéketlenül válaszolni nagy szemétség, meg lehet ezt úgy is fogalmazni hogy az olvasó felkapja rá a fejét de ne érezze úgy hogy holnap úgy is meghalsz..... de egy érzéketlen f@rok vagy..........minek ír az ilyen ha tanácsot nem tud adni csak a másikat leoltani.....
csakegyuser: egyáltalán nem rossz az étrendje, annyira semmiképp sem, hogy a szívizmát bontsa. A szívizom bontása kőkemény koplaláskor történik meg (nekem nem kell bemutatni, voltam bulémiás, és szívgyengeségem lett tőle....). Szerintem szénhidrátnak (ami tényleg kell) elég, ha reggelire megeszik a kérdező valamilyen teljes kiőrlésű pékárut, dzsemet. Ettől nem megy tönkre a diéta, mégis megvan a ch. Amúgy is kell a gabonaféle is az étrendbe.
Attól meg nagyon messze van, hogy a szívizma bomoljon. Csakegyuser stílusa pedig felesleges, a kérdező nyitva áll minden véleményre, elég lett volna kedvesen elmagyarázni, pattogás nélkül.
Ember, hol írtam, hogy a ch a kevés? A protein a kevés. Diétához mindenképpen.
Mi kell a fogyáshoz? ch megvonás, és elegendő protein, h ne bonts izmot.
A stílusom azért ilyen, h rádöbbentsem, h hülyeséget csinál.
Tudod néha kegyetlennek kell lenni, hogy jót tegyél.
Hát érdekes módon nekem eddig nagyon sokszor sikerült "jót tenni" kedvesen is :) De majd kipróbálom a pampogást is.
Ugyanakkor meg nem értem, hogy honnan vesszük mi egyáltalán, hogy mi kevés, mikor csak pár példát írt arra, miket eszik. Simán lehet, hogy minden oké. :) Persze protein kell, meg ch is, de tképp látatlanul úgysem tudjuk megítélni, eleget eszik-e. Amúgy ha ch-t fogyaszt eleget, nem bontja le a szívizmot a szervezete.
Pedig itt bizony a szénhidrát kevés és nem is minőségi, fehérjével ugyan ez a helyzet, a zsírbevitelről nem is beszélve. A diéta nem azt jelenti, hogy egyből lenullázom a ch-t meg a zsírt. Fokozatosan kéne csökkenteni a ch-t, addig, amíg beáll egy stabil heti 1-1,5 kilós fogyás.
Jelenleg telítetlen zsírbeviteled fel kéne emelni, szénhidrátot szintén, de minőségivel, fehérje csak a csirkemellben van, az is kevés. Ekkora fogyás, még akkor is indokolatlan, ha 114kg-ról indultál, max. 8 körül lenne, amire azt mondanám még jó. Fenn áll a veszélye, hogy jelentősebb mértékű izmot is vesztettél, vissza kéne fogni a fogyás mértékét, ez így nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!