Aki jártas a témában kérem írja le a véleményét! Lefogyhatok ezzel az étrenddel és mozgással 6-7kg-t 1 hónap alatt? (bővebben lent, fontos)
Sziasztok!Az a helyzet,hogy 167 cm és 68 kg vagyok.Le szeretnék adni november végéig 6-7 kg-t,mert akkor ünnepeljük a születésnapomat a családdal,barátokkal.
A problémás területeim a has és a csípő,máshol szinte alig van rajtam háj.Illetve a hasam szinte mindentől felpuffad,egyébként oda hízok legelőször.
Elterveztem egy étrendet,miszerint ezeket enném
reggelire:1 teljes kiörlésű zsemle vagy kifli,kb 40g csirke vagy pulykamell sonka,2dl tej
tízórai:2 alma
ebéd:100g csirkemell,50g barnarizs,50g borsó
uzsonna:1 kis pohár natúr joghurt,2 tojás
vacsora:100g túró
Ez összesen 1300 kcal.
Sportolást pedig így oldanám meg:
-heti 5-6 alkalommal Béres Alexandra 1 órás zsírégető gimnasztika című dvdjére tornáznék
-heti 6 alkalommal szobabicikliznék 1,5 órát kb 25 km/h átlagsebességgel
-a suliban pedig heti 3 alkalommal 45 perc gyógytesi van
Illetve napi 1 liter zöldteát is meginnék,mert azt hallottam az jótékony hatással van a plusz kilók leadására.
Szerintetek így sikerülhet?Milyen ötleteitek vannak még?Szerintetek ez így még egészséges?
A válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
U.I.:Ne mondjátok légyszi,hogy ne ennyi idő alatt akarjak lefogyni,mert biztos nem ennyi idő alatt híztam meg,de mindig próbálkozom,főleg a sportolásos részével.Viszont a problémám az,hogy olyan gyógyszert szedek,amitől hízok,és még nem hagyhatom abba,szóval nehezebben is tudok fogyni ezalatt.16/L
Szerintem jó az étrend és a mozgásterv is, bár neked kell azt érezned, hogy ezek nem túl nagy változtatások-e a mostani életedhez képest. Mert ha igen, kétlem, h pár napnál/hétnél tovább bírnád, annak meg úgy semmi értelme.
Ha a gyógyszered hat a testsúlyodra, akkor nehéz megjósolni, de szerintem nem kizárt, h le tudsz így ennyit fogyni.
Szerintem az apró változtatásokon, a rendszerességen és a kitartáson múlik minden. Én ebben hiszek.
A tippem még talán annyi, hogy egyél rostban gazdag ételeket az gyorsítja az anyagcserédet.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!