Ezzel lefogyhatok tartosan 15 kg-t 4 honap alatt?
-nem eszem végképp kenyeret, édességet, húshoz koretet. (eddig napi 4-5 szelet kenyéret is megettem, minden nap legalabb 1 kiscsokit, stb...)
-napi 3l szésavmentes ásványvíz
(eddig max 0,5l volt...)
-napi 5szori étkezés /tízórai, uzsonna gyumolcs vagy joghurt/
(eddig ettem 3szor és mind a háromszor kenyeret,tésztát stb...)
-napi 40-50 perc intenzív séta. ( eddig szinte semmi)
Ha ezt igy fogom csinálni akkor lefogyhatok? elég nagy súlyfeleslegem van....vagyis jobban mondva nagyon nagy... 168/86 vagyok.
17/L
kiindulásnak jó, de ne feledkezz meg a fehérje bevitelről (sovány túró, zsírszegény sajt, sovány husik), és a zöldségről, abból bármennyit ehetsz. a fehérje azért kell, hogy ne fogyj izomból, és a végeredmény egy formás, karcsú test legyen.
az is nagyon jó, hogy sétálsz, ha beindul a fogyás, akkor emelheted a séta idejét, vagy átválthatsz lassú kocogásra.
az alapok megvannak, ezzel tuti sikered lesz, csak figyelj a fehérjére ;) sok sikert :)
koszi szépen :))
persze zoldséget azt eszem reggelihez és ebédhez is
ma eddig ezt ettem
reggeli: 2 tukor tojás, 1 paprika, 2kis paradicsom, 1 szelet sajt és egy kevés olajos hal
tízórai: 2alma
ebéd: fott csirke hús, 1 paradicsom, 1 paprika
uzsonnám ez lesz: 3dl joghurtital
vacsora: túró
reggelire tényleg egyél ch-t mert az adja az energiát és attól fog majd az agyad a suliban :) szóval tk kenyér, natúr zabpehely, puffasztott rizs, ami jól esik.
reggel én úgy szoktam, hogy jóól megrakom a szendvicsemet: 2 szelet tk kenyér közé 3 szelet csirkemell felvágott, bele főttojás, uborka, paprika, paradicsom, hagyma, néha saláta is... így olyan ínycsiklandozó lesz, hogy nem tudsz neki ellenállni, és egész délelőttig nem vagy éhes, mert az agyad úgy fogta fel, hogy egy szép nagy lakomát csaptál ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!