Milyen étrenddel és mennyi idő alatt tudnék TARTÓSAN lefogyni?
Figyelt kérdés
szalóval: 169cm,65kg és 13/lány vagyok.2011. szept. 16. 15:33
1/7 A kérdező kommentje:
jah és 6kilót szeretnék:)bocsi lemaradt..:/
2011. szept. 16. 15:45
2/7 anonim válasza:
Hagyd békén a szervezeted! 13 évesen nem jó ilyenekkel szórakozni.
Azt valószínűleg te is tudod, mely ételeket kell mértékkel fogyasztani (csipsz, szénsavas üdítők, édességek), ezekkel óvatosan. Zöldségből sokat! Gyümölcs is mehet. És mozogj sokat!
3/7 A kérdező kommentje:
köszi és így mennyi idő alatt tudnám leadni a 6 kilót?:O
2011. szept. 16. 15:56
4/7 anonim válasza:
talán 2 hónap alatt sikerül a 6 kiló.
5/7 anonim válasza:
Adj magadnak időt, nem kell szaladnod. Egy fél év alatt biztosan meg tudod csinálni, egészséges életmóddal meg mozgással, és akkor tuti, hogy később sem fogod visszaszedni, persze, ha maradsz az egészségesebb kajáknál, és továbbra is mozogsz.
6/7 anonim válasza:
Mondtam, hogy óvatosan. Először arra figyelj, ne legyen több! Lehet, hogy még nőni fogsz.
Ha marad a magasságod, akkor szép lassan le fog menni pár kiló, ha odafigyelsz az étkezésre, és mozogsz.
7/7 A kérdező kommentje:
köszii nekem nem baj ha "sokáig" tart 2évem van..az a lényeg,hogy tartós legyen és ha mozgok és továbbra is ugyanúgy étkezek,hogy ne jöjjön vissza.
valaki tudna írni reggeli,ebéd.vacsi..meg ilyesmit 1hétre?
2011. szept. 16. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!