Tönkreteszem a diétámat, ha fogadásból megeszek tíz sajtburgert?
Szépen megy a diétám és a fogyás is, nem csalok, megy a fogyás is és úgy érzem, végre találtam egy számomra működő és tartható dolgot, tehát minden szuper.
Ha fogadásból megennék ennyi sajtburgert egy nap, de előtte-utána ugyanígy folytatnám a diétámat, az mennyire cseszné el az egészet? Lehetséges, hogy ennyitől egy nap alatt 2-3 kilót fölszedjek?
Ketteske nagyon okos, hogy kalóriát számlál. :D
Szénhidrátot kell nézni, meg azt, hogy a mekis kaja hulladékból van.
Ha má elkezdtél diétázni, akkor tartsd magad hozzá.
Eléggé nem tetszene a gyomrodnak/ emésztésnek.
Egy nap alatt még oké, de picit vissza tudja vetni, ha ezt elfogadod nosza.
#11: Márpedig igaza van. Nem tuti, hogy ő kalóriát számol, de az TÉNY, hogy ha beviszel mondjuk 7000 kcalt, akkor abból nem lesz 1 kilónál több zsír, hisz csak annyi energia szorult bele.
Egyébként is a kalóriaegyenlegen múlik a fogyás. NEM elég a jó étrend és az akármilyen kevés szénhjidrát, ettől még nem fogy az ember. Csak a kalóriadeficittől. Van, akinek az automatikusan beáll, de erre nincs garancia. Nem tudom, miért meglepő, hogy a testünk követi a természeti törvényeket... Ha elég energiához jut, nem nyúl a tartalékhoz.
#5 Ha valaki szeret poénkodni és enni, esetleg poénból enni (sokat), az még nem lesz idióta. Nem kel ennyire komolyan venni mindent.
Kedves kérdező, egyáltalán nem teszed tönkre vele a diétádat, sőt, az anyagcserén is gyorsíthat egy-egy ilyen nap. Másnap viszont ugyanúgy igyekezz enni, ahogy egyébként szoktál, akkor nem is fog belassulni utána. Én pl múlt héten kétszer is csaltam, mégis fogytam 6 nap alatt 0,5 kg-t, kis súlyfeleslegből.
Szóval csináld bátran, semmi bajod nem lesz tőle! :)
#17 Már nem azért, de miből gondolod, hogy víz?
Szinte mindenhol azt olvastam, hogy egy héten fél kiló zsírból egészséges és lehetséges is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!