Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom abbahagyni a koplalá...

Nem tudom abbahagyni a koplalást. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
KB. 3 hónapja kezdtem el koplalni először. Naponta peregtek le a kilók. Nagyon örültem. Azután azt vettem észre, hogy undorodok az ételtől. Bűntudat gyötört ha lenyeltem a kaját. Azóta hánytatom magam (amitől a fogaim kezdenek szarusodni), és rengeteg hashajtót eszek. Ezen kívül szorongok, ideges vok. Már gyógyszert is szedek a szorongásra. Hogy lehet megállítani ezta lavinát?
2010. máj. 19. 20:28
1 2
 11/14 anonim válasza:

ez már közel sem normális...én 17/l vagyok 170cm és 55kg

sokkal magasabb vagy nálam ráadásul fiú és csak 2kg a különbség :S

orvos!!

2010. máj. 21. 17:41
 12/14 anonim válasza:
Először is fordulj a háziorvosodhoz.Utána ő elküld egy táplálkozási tanácsadóhoz.Na és persze pszichológushoz is el kell majd menned.
2010. máj. 22. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Te nem voltál normális már akkor sem mikor neki álltál hogy te most koplalsz! Miért nem sportolsz akkor már, és akarsz jó testű, izmos lenni? Miért nyeszlett sovány akarsz lenni??? Ha szép jól akarsz kinézni, akkor egyél, és sportolj amit szeretsz és garantáltan jól néznél ki, jó testtel.

De mi ez a soványságmánia egy fiúnál??? Totál nem értem hogy egy fiú miért sovány akar lenni és nem jó felépítésű.

Amúgy meg irány ORVOS, esetleg pszichiáter, ha baj van a gondolkodásoddal!

19/L

2010. máj. 22. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:
anorex
2011. máj. 24. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!