Mit csináljak, hogy ne hízzak vissza?
Ez most komoly? Estére vajaskenyér???? Hát én biztos elgurulnék ha vajaskenyeret vacsiznék. :)
A liszt, különösen a finomliszt pont olyan veszélyes mint a cukor, főleg estére. "Összetett cukor, sok cukormolekulából összekapcsolódott, úgynevezett poliszacharid, melyet a táplálékkal főként a gabonafélékből, burgonyából veszünk föl."
Estére inkább fehérjét, zöldséget aminek alacsony a ch-ja, valami tejterméket.
Mindenesetre ha fogysz még a vajaskenyér verzióval is, egyenlőre hagyd így, de ha megáll a fogyás, lehet ennek a kiiktatása a következő lépés illetve cseréje teljes kiörlésűre.
A kérdésre kanyarodva: Az hogy kinél mi számít koplalásnak sajnos egyén függő. Személy szerint én nem fogyok ha nem vagyok éhes, de hallottam már legendát olyanról is aki fogyott úgy is.
Cukor nélküli diétával és ha más területen is csökkeneted a szénhidrát bevitelt, szinte akármennyit fogyhatsz. Persze alapvetően a bevitt kalória deficit számít, tehát hogy mennyit viszel be és mennyit égetsz el. A cukor abban segít, - mármint a nem fogyasztása - hogy a vércukorszinted ne ugráljon, mert az sok inzulint eredményez, a magas inzulinszint pedig zsírraktározást.
Ha vissza akarod majd vezetni a cukrot, akkor csak módjával, inkább délelőtt és kora délután kezd el fokozatosan, sémiképp se reggelnél és ne vacsorára és akkor jó esélye nem hízol vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!