Ha gyumilevet iszok 1dl (49kcal) akkor azt is szamoljam bele a napi 2000kcalba? Vagy amelett ehetek 2000kcalt? (Ennyi kell ahhoz hogy ne hizzak vissza)
Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 17:44
1/11 anonim válasza:
Persze hogy bele kell számolni !
2/11 anonim válasza:
az az 50kcal az nem sokat számit
3/11 anonim válasza:
Ha számolsz, akkor mindent számolj, persze.
Én a mai 2 szem mazsolát nem számoltam, mert az tényleg pici és nem fogok pár kcal miatt agyalni, hogy az 1 gramm vagy sem (még a szénhidráttartalma is elhanyagolható számomra, a kalória sokkal inkább). Sokkal nagyobb tévedések vannak a számolásban.
50 kcal sem vészes, de ha tudod, hogy annyi, miért ne számolnád? Főleg, hogy ha minden 50 kcallal így jársz el, akkor az már sok lesz...
4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos majdnem 2 litert megttam
2015. okt. 12. 18:10
5/11 anonim válasza:
az már 1000kcal mi lesz itt jaj ne
7/11 anonim válasza:
Egy ugyan ilyen esetnel kotottem életre szóló barátságot a light kólával (2 kcal/dl,es megsem viz vagy ures tea)
8/11 anonim válasza:
akkor inkább a gyümi lé az is jobb mint az a mü szar
9/11 anonim válasza:
Fogyokura szempontjából semmiképp nem jobb.En 10eve csak ezt iszom,es semmi bajom.Nem hallottam meg olyanrol,h vki 10-20 ev kóla ivas utan x betegségben szenved vagy meghal.Sott,aki cukorbeteg es csak ezt ihatja,azt sem a kóla viszi a sirba..Szoval lehet szidni,de a kerdes nem az egeszsegre hanem a fogyokurara vonatkozik.
10/11 anonim válasza:
Mert nem azért fogyo kurávol h egészséges legyél fuck logic én 2 éve kb csak vizet iszom azt kibirtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!