13 évesen fogyókúra? Lehet egyáltalán fogyózni? :o
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és eszméletlen dagadt ._. (162 cm 65 kg). Szégyellek felvenni egy kicsit rövidebb pólót,vagy úszáshoz kétrészes fürdőruhát,mert annyian piszkálnak. Szeretnék lefogyni nyáron,de nem tudom hogyan kellene. Tavaly nyáron rengeteget ittam,és alig ettem valamit (kár volt),szinte semmi energiám nem maradt. Mivel asztmás vagyok,így nem igazán engednek futni,mert "befulladok". De táncolni nagyon szeretek,valamint a biciklizni,hullahoppkarikázni,guggolni is. Nyáron szeretnék is sokat táncolni/guggolni vagy valami,de nem tudom h pl hány percet kellene táncolnom,vagy mennyit guggolnom,hogy elegendő legyen a fogyáshoz. Megpróbálom elhagyni a nasikat is,már az üdítőkről leszoktam,csak vizet/teát iszok. Szerintetek mennyit fogyhatnék a nyáron megfelelő mozgással? És persze az édességek elhagyásával? Valaki segítene egy megfelelő "tervet"(?) kialakítani,hogy mennyit kellene mozognom? Előre is köszönöm a normális válaszokat.2017. jún. 10. 20:17
1/3 anonim válasza:
Szia.ha nagyon fogyni szeretnél,akkor először is menset vizet és sok gyümölcsöt és csirke húst fogyasz. Sportolj valamit . A tánc az nagyon jó ötlet lehet de csak akkor hogyha legalább 30percet táncolsz egy nap . De mivel fejlődő szervezeted van így mást nem ajánlanék én személy szerint. Mivel káros lehet a csontokra,hormonokra,imunrendszere,ami később nem csak hatalmas problémákat okozna de nagyon meg is bánnád . Tehát gyümölcs,zöldség,husi,mentes viz,tea,tejtermék,és mozgás .
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszod:) Csirkén kívül semmilyen húst nem eszek évek óta:). Ezzel szerintem nem lesz gond:D Nyáron mentás citromos uborkás vizet szoktam inni (cukor nélkül),mivel azt hallottam,hogy egészséges:3. Találtam pár koreográfiát a neten a kedvenc zenéimre,betanulom őket,simán meg lesz a napi 30 perc szerintem:). Remélem sikerül lefogynom szeptemberre c:
2017. jún. 10. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!