A suliorvos februárban azt mondta, hogy túl vékony vagyok és híznom kell. Nincs rajtam semmi felesleg, 46 kg voltam akkor. Az osztálytársamnak is azt mondta, hogy híznia kell, bár nem olyan vékony mint én, de azért neki sem ártana. Nem értem, hiszen rajta viszont hasán, combján, karján van felesleg és látszik, hogy nem sportol semmit. Akkor neki miért mondta, hogy híznia kell (talán 1-2 kilóval lehet nehezebb mint én)
Valószínűleg azért, mert girhesek vagytok. A normál tartomány nemcsak "felfelé" érvényes, hanem lefelé is. Erre nem kifogás a beteges ideálkép, amit vetíteni próbál sok magazin.
2017. jún. 10. 10:32
2/7 anonim válasza:
Tipikus kis tini vagy, azon filozofálsz, hogy egy 48-49 kilós lányon mennyi zsír van, vajon te, vagy az osztálytársad a kövérebb. Az írásodból nekem az jött le, hogy büszke vagy arra, hogy kórosan sovány vagy (pedig biztos vagyok benne, hogy ez nem a szép, vékony kategória, ha már az iskolaorvosnak is feltűnik...)
Mindegy, hogy valaki vézna és kicsit zsíros, vagy csak simán vézna. Ha nincs izmod, az a baj. Inkább lennél 55kg, és sportos, erős, de tudom, hogy az nem menő.
2017. jún. 10. 10:40
3/7 anonim válasza:
#2 Azért egy lánynak szerintem ne legyenej, vagy nagyon kicsit láthatóak az izmai.
2017. jún. 10. 11:17
4/7 anonim válasza:
3-as, esélytelen, hogy valaki komoly sport nélkül nőként látható izmokra tegyen szert. Egyik barátnőm elég keményen edz, nagyon minimálisan látszik izmosnak, inkább csinos, sportos benyomást kelt. Az átlagos nőket hobbisporttal általában nem fenyegeti az izmosság "veszélye"... :D
2017. jún. 10. 11:28
5/7 anonim válasza:
Azért mondja ezt az orvos, mert ő is látja, hogy szánalmas nyomorékok vagytok.
2017. jún. 10. 11:37
6/7 anonim válasza:
Biztosan nagyon sovány vagy. Gondolom, az osztálytársad is sovány, csak te mindenkit husinak gondolsz, aki nem vékonyabb nálad.
47-48 kg-val biztosan nincs az osztálytársadon felesleg. Max. ha most vagytok elsősök általánosban :) De gondolom, tinik vagytok.
2017. jún. 10. 11:38
7/7 anonim válasza:
Az a 46 kiló egy semmi, egy 160 centi körüli tinilánykán még csak-csak elmegy, de itt sokszor 170+ magasságú csajok is ennyit akarnak nyomni. Milyen magas vagy? Ha az osztálytársad csak 1-2 kilóval nehezebb nálad, kétlem, hogy túl zsíros lehet, hacsak nem 130 centiméter magas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!