Valaki segítsen?
Én azt ajánlom, hogy naponta 5x egyél de keveset és egészségeset. Édességet meg chips-et hanyagold.
Sportolj sokat, hidd el semmi sem lehetetlen.
Ha ideges vagy vagy van valami bajod akkor ne egyél szerintem. Én ha ideges vagyok, vagy izgulok valami miatt fekvőtámaszokat szoktam csinálni.
Engem az motivál, hogy ne hízzak el, hogy akkor nem néznék ki jól.
A motiváció magyon fontos!
Néhány ötlet:
- tegyél ki a konyhába egy olyan képet, amin egy jo alakú, edzett lány, nő van, feszes hassal, stb.
- ha ehetnéked van, nassolni akarsz, ne legyen otthon semmi, amihez hozzanyulhatnál, csoki, süti, chips, stb. Ha mindenképp ragcsalni akarsz, vegyél pl egy jegsalatat vagy zacskós salátátt, azt nasizd önmagában vagy paradicsomot, sárgarépát, ilyesmit.
- ha elkezded a sportot, először nehéz lesz magad rávenni, de minden fejben dől el! Kelj fel a karosszékből és iratkozz be egy edzőterembe vagy fitness órára. Ha penzt áldoztál rá, jobban ráveszed magad, hogy elmenj. Amikor már felvetted a ritmust, mehetsz futni, otthon is tudsz gyakorlatokat végezni. De szerintem ha látod, hogy mások is csinálják, ugy motiválóbb.
- Ez legyen egy életforma. Táplálkozás + mozgás, rendszeresitsd! Így nem lesz yoyo effektus. Az nem oké, hogy csak 1 hónapig csinálom, aztan visszatérek a régi szokasaimhoz.
Mindezt saját tapasztalatokból irtam.
Ne felejtsd el! Legyél motivált! Minden a fejedben dől el!
Nézz fogyókúrás műsorokat, youtube videókat :) (is), hogy elhatározd magadban az életmódváltást.
Nyáron meg járj el úszni szerintem, kezdésnek az is jó.
Arra figyelj, hogy az úszás után általában (nekem sokszor) farkasétvágy jön az emberre, hogy ilyenkor ne edd ki a hűtőt :D
Aztán a helyedben beiratkoznék konditerembe személyi edző mellé. Het 3x járok edzeni és látom, hogy egy-egy bőven túlsúlyos delikvensnek milyen sokat segített már egy jó személyi edző, van akire szinte rá sem ismerek már. A kajálásban is segítenek ugye...
Sok sikert! Becsülöm az elhatározásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!